SUDBONOSNA ULOGA LUKE MODRIĆA: / 'Ja nisam spasitelj'

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić i dalje je u fokusu španjolskih medija zbog svog povratka na travnjak, nakon 114 dana pauze zbog teške ozljede hvatišta mišića lijeve natkoljenice.

17.3.2015.
10:21
VOYO logo

Španjolski sportski dnevni list Marca piše kako igrači Reala jako cijene prisutnost Luke Modrića na travnjaku, a najviše njegov dobar prijatelj Gareth Bale.

Iako možda, na prvi pogled, ispada da nije zaslužan za oba Baleova gola u srazu protiv Levantea prošlog vikenda (slavlje Kraljeva 2:0), Lukin doprinos je itekako veliki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod prvog gola, Modrić je odigrao dupli pas s francuskim napadačem Karimom Benzenom, nakon što je lopta izvedena iz kornera.

Francuz je, nakon toga, ubacio Cristianu Ronaldu na škarice, a lopta se od prečke Baleu za lakih 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

U ovoj akciji Modrić i Bale su se međusobno tražili, i na kraju su se našli. Luka itekako dobro poznaje kretanja Velšanina, jer su ranije igrali zajedno u Tottenhamu, zna u kakvim situacijama Bale najbolje reagira. Stoga, nije čudo kako se Bale ugodno osjeća na travnjaku upravo uz Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda ne znate, ali upravo je Modrić bio Baleu od velike pomoći kada je ovaj potpisao za Real Madrid na ljeto 2013. godine. Luka mu je pomogao da se privikne na život u Madridu i suigrače u klubu.

Slavlje prvog gola Velšanina, u kojem ga je Modrić zagrlio, savršen je pokazatelj prijateljstva i razumijevanja ova dva igrača na terenu, koji je od bitne važnosti za budućnost Kraljeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja nisam spasitelj", kazat će Modrić. Dobro, možda se on ne osjeća kao spasitelj, ali ako vidimo kako je Real igrao bez njega, posve je razumljivo zašto ga navijači i struka u klubu toliko veličaju i dižu u nebo.

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo