TRAGIČNA SUDBINA: / Herojskom obranom odveo je svoj klub u finale, a sad je umro u bolnici

Image
Foto: Screenshot: Twitter
29.11.2016.
14:23
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Navijači tragedijom pogođene momčadi Chapecoense, čiji igrači su se nalazili u avionu u trenutku pada, oplakuju svoje ljubimce. Prema posljednjim informacijama koje dolaze iz Brazila, u bolnici od posljedica nesreće preminuo je i vratar Marcos Danilo.

UŽIVO, NESREĆA KOJA JE POTRESLA SVIJET: U bolnici preminuo i golman Danillo, spasioci pronašli još jednog preživjelog nogometaša

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što se proširila ova informacija, na Twitteru je osvanula sudbonosna obrana preminulog golmana u susretu protiv argentinskog San Lorenza, obrana s kojom je Chapecoense i izborio nastup u finalu Cope Sudamerice u Medellinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u posljednjim sekundama utakmice Danilo je obranio nemoguće. Lopta je bila ubačena u peterac, nogometaš San Lorenzea došao je do nje, pucao s pet metara, a Danilo je čudesno, sudbonosno obranio udarac i svojoj momčadi rezultatom 0-0 osigurao finale. Finale na koje, nažalost, nikad nisu stigli.

"Posljednja obrana Marcosa Danila zauvijek će ostati u srcima svih navijača Chapecoensea. Ovo je obrana koja je odvela momčad u finale", stoji u komentaru uz video obrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo