SPASIO SI JE ŽIVOT / Poznati nogometni sudac, koji je nedavno sudio Hrvatskoj, doživio srčani udar. Osjetio je simptome pa sjeo za volan i krenuo za bolnicu

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Sudac je osjetio simptome srčanog udara, ali ostao je pribran, sjeo je u automobil i odvezao se do bolnice

28.3.2022.
12:51
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Poznati nogometni sudac, Rumunj, Ovidiu Hategan, završio je na hitnoj operaciji ugradnje stenta nakon što je doživio lakši srčani udar. Hategan, koji je inače po struci liječnik, sam je sebi spasio život.

Sudac je osjetio simptome srčanog udara, ali ostao je pribran, sjeo je u automobil i odvezao se do bolnice u Aradu, gdje inače i živi, a tamo je utvrđeno da mu je začepljena vena. Hategan je prebačen u Temišvar i tamo je operiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Hategan je trenutno jedan od najjačih europskih sudaca, sudio je na Euru, sudi na utakmicama Lige prvaka, a vjerojatno će biti i na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Hrvatskoj je do sada sudio tri puta, a u tim utakmicama Vatreni nisu niti jednom slavili.

Prije devet godina sudio je na utakmici protiv Škotske koju su Vatreni izgubili s 2:0. Zatim je prije dvije godine dijelio pravu u 4:2 porazu od Francuske, a imali smo ga prilike vidjeti i u listopadu prošle godine na utakmici Hrvatske i Slovačke koja je završila rezultatom 2:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo