Sudac oštetio Hajduk na Kantridi

Rijeka je u 7. kolu hrvatskog prvenstva s 1:0 pobijedila Hajduk.

1.9.2012.
23:00
VOYO logo

Riječani su agresivno započeli susret te već u petoj minuti imali dobru priliku kada se Benko našao sam ispred Hajdukovog vratara Blaževića, ali nije uspio zahvatiti loptu i pucati.

Splićani su se othrvali napadima domaćina te prvu priliku napravili u 15. minuti kada je Tomaš pucao s vrha šesnaesterca, a Lisjak loptu odbio u korner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novu priliku za domaćina nije iskoristio Mujanović u 24. minuti kada je s desetak metara dobro pucao, ali Blažević još bolje obranio. Nakon toga je Brezovec imao dva pokušaja, ali nije bio dovoljno precizan.

U 39. minuti je Radošević loše ubacio pa je lopta došla do vratara Rijeke da bi tri minute kasnije Oremuš sjajnim udarcem s 20 metara zatresao vratnicu. Minutu prije kraja prvoga dijela Benko je pao u kaznenom prostoru. Domaćini su tražili jedanaesterac, gosti žuti karton zbog simuliranja, a sudac nije dosudio ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvu priliku u nastavku imala je Rijeka u 53. minuti, ali Mujanović nakon skoka nije uspio dobro pucati. Četiri minute kasnije je iz slobodnog udarca s 30 metara pokušao zaprijetiti Kreilach, a Blažević je dobrom reakcijom otkonio opasnost.

U 62. minuti je Armada napravila bakljadu zbog koje je utakmica prekinuta na par minuta, a u 73. je Weitzer pucao na gol Hajduka, ali bez uspjeha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 78. minuti dogodio se ključan trenutak na utakmici. Jozinović je napravio prekršaj nad Mujanovićem, činilo se izvan šesnaesterca, no sudac Igor Križarić je dosudio jedanaesterac što je razljutilo Splićane, pogotovo vratara Blaževića koji je ispucao loptu s bijele točke i zbog toga zaradio žuti karton.

Penal je realizirao Kreilach i Rijeci osigurao vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja utakmice je Mujanović dobio drugi žuti karton zbog oštrog starta, dok je u drugoj minuti sudačke nadoknade Tomašu poništen gol zbog zaleđa.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo