'VJERUJEM U NASLOV' / Sučić nam otkrio što im je dodatni motiv na Poljudu: 'Konkurencije u reprezentaciji se ne bojim'

Sučić sa samo 20 godina neizostavna je karika Dinama ako žele pobjeđivati. Jer kada je on bio na terenu, Dinamo je izgubio samo jednu utakmicu

26.3.2024.
20:35
VOYO logo

Dinamo je dobio novog Marcela Brozovića, a uskoro bi mogla i reprezentacija. Petar Sučić u prosjeku na treningu i utakmicama pretrči više od 12 kilometara.

Image
OGLASIO SE KLUB /

Dinamo nije prvog dana rasprodao sve ulaznice za Poljud: Evo koliko ih je ostalo

Image
OGLASIO SE KLUB /

Dinamo nije prvog dana rasprodao sve ulaznice za Poljud: Evo koliko ih je ostalo

Sučić sa samo 20 godina neizostavna je karika Dinama ako žele pobjeđivati. Jer kada je on bio na terenu, Dinamo je izgubio samo jednu utakmicu. Može li bolje od toga?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volio bih da nikada ne dosegnem svoje mogućnosti, da uvijek bude mjesta da želim više i da uvijek bude to nešto neograničeno da mogu napredovati i da dostignem najviši cilj", započeo je Sučić za RTL Danas.

Naravno, to je trenutačno liga i kup, iako je Petar u Dinamo došao u drugoj najtežoj sezoni u posljednjih 19 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Normalno je da dođe jedna takva sezona, ali još je deset utakmica do kraja i još ništa nije gotovo i tek ćemo na kraju znati je li sezona bila dobra ili loša."

Vjerujete li u naslov?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Normalno da vjerujem. Tko bi trebao vjerovati ako ne Dinamo."

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Vjeruje i Hajduk, koji u subotu pa srijedu ugošćuje Dinamo u Splitu. Za Plave su pun Poljud i bijeli dres kao crvena krpa, zaključio je Sučić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Normalno da je taj grb i doza više motiva i svega ostalog što ta utakmica nosi, ali evo, nismo dugo dobili dole, četiri godine možda, i stvarno će nam i to biti još jedan motiv jer imamo sada dvije utakmice na Poljudu i priliku da to ispravimo."

Svojim stavom i igrama, Sučić je na sebe skrenuo pozornost Saveza, koji se odmah bacio na posao. Marijan Kustić i Stipe Pletikosa odradili su papirologiju čim je mladi veznjak izrazio želju. Iako ga baš u veznom redu reprezentacije čeka najveća konkurencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bojim se ja, da ne zvuči pogrešno, ni konkurencije, ni ničega, vjerujem u sebe. To je odluka koju sam donio skupa sa svojom obitelji. Kao mali uvijek kad upališ TV ti srce zaigra, bodriš, navijaš, skačeš tako da odluka nije bila baš toliko teška odluka."

A vjerovali ili ne, na tu odluku, možda nesvjesno, najviše je utjecala Petrova baka, koja mu je kupila prve dresove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Većinom su to od Luke jer baba nam je uvijek, kad smo bili mlađi, meni i bratu, jer u Bosni dole nije bilo, znate ono, dođe dres reprezentacije bude jedan igrač samo i onda je dolje bio samo Lukin dres.

Teško da može biti bolji uzor od Modrića, iako Sučić neodoljivo podsjeća na Brozovića. S više od 12 kilometara ne samo po utakmici, već i treningu, Sučić je postao pravi motor Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo

Još iz rubrike