Gdje je Halilović: Pogledajte glavnu atrakciju na treningu Barcelone

Urugvajski napadač Luis Suarez odradio je prvi trening s Barcelonom, dan nakon što mu je Sud za sportsku arbitražu (CAS) dozvolio trenirati s prvom ekipom.

15.8.2014.
15:54
VOYO logo

CAS je na žalbenom postupku potvrdio četveromjesečnu suspenziju Suarezu, ali mu je dopustio treniranje s momčadi Barcelone, te igranje prijateljskih utakmica. Sasvim očekivano, Suarez je bio glavna atrakcija u trening kampu.

Suarez će navijačima biti predstavljen u ponedjeljak na utakmici Joan Gamper kupa protiv meksičkog Leona, a službena prezentacija medijima i novinarska konferencija bit će održana dan kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FIFA je Suareza zbog ugriza Giorgia Chiellinija na SP-u u Brazilu kaznila zabranom nastupa u devet utakmica reprezentacije, te četiri mjeseca zabrane igranja nogometa.

"Jako sam sretan što se opet osjećam kao nogometaš i što mogu biti sa suigračima. Bio sam u jako nezgodnoj situaciji i sada sve pokrenulo, ali i dalje ispaštam zbog pogreške koju sam učinio", kazao je Suarez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na treningu se nije pojavio krilni igrač Gerard Deulofeu (20) koji je napustio Barcelonu i iduću sezonu provest će na posudbi u Sevilli. Deulofeu je prošle sezone bio na posudbi u Evertonu gdje se istaknuo sjajnim igrama i Everton ga je želio zadržati.

Međutim, Luis Enrique je inzistirao na njegovom povratku i očekivalo se kako će ga zadržati u prvom sastavu. Ipak, posuđen je Sevilli. Deulofeu je igrao u svim uzrastima španjolske reprezentacije i do sada je sakupio 65 nastupa u mlađim uzrastima 'furije', Isto tako, bila su i četiri igrača B momčadi, među kojima nije bilo našeg Alena Halilovića. Znači li to kraj njegovog druženja s prvotimcima?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo