DFB POKAL / Stuttgart Borussiji osvježio pamćenje, a Hertha se udarcima s bijele točke jedva izvukla

Image
Foto: profimedia

Postigla je Borussia (D) pogodak za 1-1, ali je poništen zbog zaleđa, dok je dvoboj odlučen u 77. minuti. Tada je za 2-0 zabio Katompa Mvumpa

6.12.2023.
23:47
profimedia
VOYO logo

U derbi utakmici osmine finala njemačkog DFB Pokala nogometaši Stuttgarta su pred svojim navijačima svladali dortmundsku Borussiju s 2-0.

Image
PREMIER LIGA /

Crveni vragovi porazili Plavce, Građani i četvrtu ligašku utakmicu u nizu bez pobjede

Image
PREMIER LIGA /

Crveni vragovi porazili Plavce, Građani i četvrtu ligašku utakmicu u nizu bez pobjede

Novu odličnu utakmicu ove sezone odradio je Stuttgart koji je, nakon brojnih prilika, poveo u 54. minuti. Lijepa akcija domaćina okončana je golom Guirassyja. Nakon toga su uslijedile brojne šanse na obje strane. Postigla je Borussia (D) pogodak za 1-1, ali je poništen zbog zaleđa, dok je dvoboj odlučen u 77. minuti. Tada je za 2-0 zabio Katompa Mvumpa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije nešto manje od mjesec dana na istom su stadionu ove dvije momčadi odigrale prvenstvenu utakmicu, a i tada je bolji bio Stuttgart. Slavio je s 2-1.

Hertha je kod sebe ugostila HSV. Igrali su do samog kraja, a utakmicu su odlučili jedanaesterci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hertha je povela u 21. minuti golom Fabiana Reesea, ali je HSV već deset minuta nakon izjednačio pogotkom Immanuela Pheraija. U 43. minuti gosti bježe na 2-1, a strijelac je bio Laszlo Benes.

Čekali su domaći 90. minutu kako bi izjednačili na dva ponovnim pogotkom Fabiana Reesea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugoligaši su krenuli u produžetke, a HSV nije dugo čekao. Već u 102. minuti pogotkom Ransforda Königsdörffer bježe na 3-2, ali ih Hertha ponovno u zadnjim minutama stiže. U 120. minuti strijelac je bio Jonjoe Kenny. Sve se na kraju završilo izvođenjem jedanaesteraca gdje su domaćini bili bolji.

Utakmice hrvatskih rukometašica u drugom krugu možete uživo gledati na programu RTL Kockica te na platformi Voyo uz stručnog komentatora Filipa Brkića

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo