STRINIĆ OBJASNIO ONO ODGURIVANJE MESSIJA: / Detalj o kojem svi pričaju dobio je svoje objašnjenje

Image
Foto: AFP

'Nije se baš naigrao protiv nas'

24.6.2018.
16:50
AFP
VOYO logo

Osporavali su mnogi kvalitete Ivana Strinića, govorili da hrvatska nogometna reprezentacija nema slabiju poziciju od one lijevog beka koju taj 30-godišnjak drži u redovima Vatrenih, predbacivali mu krivnju za ispadanja s Eura prije dvije godine, a on je sve to otrpio i nastavio se truditi.

Zlatko Dalić ga je po dolasku na klupu hrvatske izabrane vrste vratio u krug reprezentacije, vjeruje mu maksimalno, a takvu mu i minutažu daje na ruskom Mundijalu s kojeg učinak Hrvatske Strinić za 24sata.hr opisuje ovako:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadovoljni

"Dobro guramo, dobro to izgleda, svi smo zadovoljni jer smo ostvarili prvi cilj, prolaz skupine, pogotovo jer nismo ušli u stres treće utakmice. Riješili smo sve u prve dvije, i moramo svi skupa biti zadovoljni."

Fotoreporterima i novinarima posebno je bio zanimljiv detalj s utakmice Argentina – Hrvatska u središtu kojeg su bili Strinić i ponajbolji nogometaš današanjice, u tom ogledu 'nevidljivi' Lionel Messi. Ta su se dvojica sukobila na travnjaku, a Strinić opisuje što se zapravo dogodilo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nervozan i frustriran

"Nije to bilo ništa posebno, ja sam pao preko njega, on preko mene, gurnuo sam ga kad sam vidio da ide prema meni... Sudac mu je trebao dati žuti karton, međutim to je ipak Messi, sigurno da i on osjeća respekt i da mu je oprostio. Kažem, nije bilo ništa posebno, bio je malo nervozan i frustriran, što je i logično, kod takvog rezultata sve smeta..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže da mu ništa ne zamjera:

"Ma što ću mu zamjerati, ima toga koliko hoćete na svakoj utakmici, samo, ovo je bio Messi, pa to sad svi gledaju drugačije. On i Ronaldo su dvojica najboljih nogometaša na svijetu, ali eto, nije se baš naigrao protiv nas."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo