VELIČANSTVENA PREDSTAVA / Strateg Modrih zadovoljan nakon velike pobjede Dinama: 'Svi mi ovo očekujemo'

Image

Dinamo je nakon dugo vremena pokazao dobru predstavu

15.4.2023.
21:51
VOYO logo

U susretu 29. kola SuperSport HNL-a Dinamo je na stadionu Maksimir pobijedio Slaven Belupo sa 4-0 i sada ima 12 bodova više od drugoplasiranog Hajduka.

"Modri" su dominirali cijeli susret i rutinski su stigli do bodova protiv Slaven Belupa koji je u srijedu izgubio od Hajduka u polufinalu hrvatskog Kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmorena i motivirana momčad Igora Bišćana nije imala milosti prema gostima iz Koprivnice pobjedivši s uvjerljivih 4-0. Trener Dinamo bio je zadovoljan nakon ovakve predstave modre momčadi.

Image
SJAJNA PREZENTACIJA NOVOG TRENERA /

Bišćanov Dinamo pokazao svoju snagu: Na Maksimiru razmontirali Slaven Belupo i najavili renesansu

Image
SJAJNA PREZENTACIJA NOVOG TRENERA /

Bišćanov Dinamo pokazao svoju snagu: Na Maksimiru razmontirali Slaven Belupo i najavili renesansu

"Zadovoljan sam, odigrali smo jako dobru utakmicu, posebice u prvom poluvremenu. Znali smo kako treba igrati protiv bloka Slaven Belupa. Dečki su bilo dobri, jednostavni u kombinatorici, ali efikasni. Puno toga pozitivnog smo dobili u ovoj utakmici", rekao je u uvodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li ekipa imala problem s psihom?
"Sigurno da je u određenoj mjeri psiha opterećivala dečke nakon perioda loših rezultata. Sigurno je da smo nakon pobjede protiv Lokomotive imali nešto manji teret na leđima i to se vidjelo, posebno nakon prvog gola, kada su se razigrali i rastrčali. Uživali su u igri.

Otkad sam ja tu, dečki su svake minute maksimalno koncentrirani na rad. Kad su želja i pristup na vrlo visokom nivou, onda ta kvaliteta dovede do toga da cijelu utakmicu držimo stvari pod kontrolom i na kraju ovako uvjerljivo pobjedimo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li ovaj Dinamo blizu onoga što očekujete od njega?
"Svi mi očekujemo ovo od Dinama. Svaki trener i svaki igrač treba težiti da bude što bolji. Prvo poluvrijeme je putokaz tome kad se ne zadovoljavaš onime što si dosad postigao. Treba raditi svaki dan i onda to prenijeti na utakmicu da to bude uvjerljivo i kvalitetno.

Jedno je pobijediti uvjerljivo, a drugo je igrati kvalitetno. Dečki su danas ispunili oba kriterija i to je jako bitno. Ima prostora za napredak i ja ću kao trener napraviti sve da mi izgledamo što bolje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mauro Perković zaigrao je na beku

"Dobro se snašao u obadvije utakmice. Nije mu bilo jednostavno doći u potpuno drugo okruženje iz kluba u kojem su zahtjevi drugačiji nego ovdje. Kada je došao, poklopio se loš period momčadi, ali dečko je vrijedan i sluša. Nisam ni ja siguran da je to njegova prirodna pozicija, ali tu je za momčad."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo