U utakmici Europske lige / Strašna ozljeda Arsenalovog napadača, najvjerojatnije otpao za susret protiv Hrvatske

Image
Foto: AP images

'Bojim se kako s radi o teškoj ozljedi, nešto je slomio u gležnju, no sve će biti jasnije u petak nakon pregleda', kazao je trener Unai Emery

9.11.2018.
11:55
AP images
VOYO logo

Napadač engleske nogometne reprezentacije i Arsenala Danny Welbeck teško se ozlijedio u susretu Europske lige protiv Sportinga.

Welbeck je u 25. minuti ozlijedio gležanj i na nosilima i s maskom za kisik je iznesen s travnjaka stadiona Emirates. U redovima Topnika strahuju kako je došlo do loma gležnja zbog čega bi 27-godišnji napadač morao na operaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bojim se kako s radi o teškoj ozljedi, nešto je slomio u gležnju, no sve će biti jasnije u petak nakon pregleda," kazao je trener londonskog sastava Unai Emery.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski stručnjak je priznao kako je Welbeckova ozljeda pogodila suigrače i svi su jedva čekali da utakmica što prije završi.

Welbeck je do sada već imao dvije teške ozljede otkako je 2014. stigao u Arsenal iz Manchester Uniteda. Napadač Arsenala bio je na popisu engleskog izbornika Garetha Southgatea za prijateljsku utakmicu protiv SAD, te ogled Lige nacija protiv Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica između Arsenala i Sportinga je završila bez golova. Londonski sastav vodi na ljestvici skupine E sa 10 bodova, Sporting ima sedam bodova, dok Vorskla Poltava i Karabag imaju po tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo