ŠTO SE VALJA IZA BRDA? / Ronaldova izjava o Mourinhu pokrenula špekulacije

Image
Foto: AFP, JACK TAYLOR

Ponajbolji svjetski nogometaš Cristiano Ronaldo bio je u ponedjeljak u Londonu na premijeri dokumentarnog filma o sebi, a pritom je odvojio vrijeme i za odgovaranje ne brojna novinarska pitanja.

10.11.2015.
10:11
AFP, JACK TAYLOR
VOYO logo

Posljednjih tjedana Ronaldo ni u jednom javnom istupu nije želio čvrsto vezati svoju budućnost uz Real Madrid, što je otvorilo prostor za brojne špekulacije. Ni ne čudi stoga što su u ponedjeljak opet brojna pitanja bila vezana uz njegov mogući odlazak sa Santiago Bernabeua.

U Realu se nisu slagali

Posebno je zanimljivo bilo ono o mogućoj ponovnoj suradnji sa Joseom Mourinhom. Dva se Portugalca nisu najbolje slagala u vrijeme dok je Mourinho trenirao Real, ali čini se da je Ronaldo ne želi odbaciti opciju da se u budućnosti eventualno opet nađe u istoj momčadi s 52-godišnjim stručnjakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponovna suradnja s Mourinhom? Zašto ne? Ugovor s Realom mi vrijedi još dvije godine, ali tko zna što donosi budućnost", odgovorio je Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, ova izjava ne znači nužno da je Ronaldo spreman doći u Chelsea, a pitanje je i hoće li se tamo nakon očajnih ovosezonskih rezultata još dugo zadržati i Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo