ŠTO SE TO DOGAĐA S NJIM? / Bivši supertalent Hajduka izbačen iz momčadi Sarajeva. Evo i zbog čega je tako naprasno potjeran

Image

U Sarajevo je stigao u veljači prošle godine, ali je zbog problema s ozljedama odigrao samo 27 utakmica te je postigao dva gola

16.5.2021.
17:31
VOYO logo

Bivši igrač Hajduka, Tino Sven Sušić, izbačen je iz momčadi Sarajeva, dok je u tijeku borba za naslov bosanskohercegovačkog prvaka između tog kluba i Borca.

Sušić je optužen za kršenje klupskog pravilnika, a navodno mu se zamjera nezalaganje i nezainteresiranost na treninzima i utakmicama. Sušić je propustio i jučerašnji trening pa zato neće biti na raspolaganju novom treneru za današnji ligaški susret protiv Mladosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio ključni igrač Hajduka

U Sarajevo je stigao u veljači prošle godine, ali je zbog problema s ozljedama odigrao samo 27 utakmica te je postigao dva gola, uz dvije asistencije.

Sušić je od 2012. do 2016. bio ključni igrač Hajduka, za koji je odigrao 134 utakmice, postigao 27 golova i namjestio 23. Tada je postao i reprezentativac BiH te sudionik prvog Svjetskog prvenstva za reprezentaciju te države.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo