Play ponuda

ŠTO SE TO DOGAĐA S NJIM? / Bivši supertalent Hajduka izbačen iz momčadi Sarajeva. Evo i zbog čega je tako naprasno potjeran

Image

U Sarajevo je stigao u veljači prošle godine, ali je zbog problema s ozljedama odigrao samo 27 utakmica te je postigao dva gola

16.5.2021.
17:31
Play ponuda

Bivši igrač Hajduka, Tino Sven Sušić, izbačen je iz momčadi Sarajeva, dok je u tijeku borba za naslov bosanskohercegovačkog prvaka između tog kluba i Borca.

Sušić je optužen za kršenje klupskog pravilnika, a navodno mu se zamjera nezalaganje i nezainteresiranost na treninzima i utakmicama. Sušić je propustio i jučerašnji trening pa zato neće biti na raspolaganju novom treneru za današnji ligaški susret protiv Mladosti.

Bio ključni igrač Hajduka

U Sarajevo je stigao u veljači prošle godine, ali je zbog problema s ozljedama odigrao samo 27 utakmica te je postigao dva gola, uz dvije asistencije.

Sušić je od 2012. do 2016. bio ključni igrač Hajduka, za koji je odigrao 134 utakmice, postigao 27 golova i namjestio 23. Tada je postao i reprezentativac BiH te sudionik prvog Svjetskog prvenstva za reprezentaciju te države.

Play ponuda
Play ponuda