ŠTO SE DOGODILO S HRVATSKIM MESSIJEM? / Englezi se sjetili mladog Vatrenog koji nikada nije ispunio očekivanja

Image
Foto: Facebook

Definitivno je prerano napustio Dinamo i Hrvatsku

21.6.2019.
11:15
Facebook
VOYO logo

Puno je igrača posljednjih godina nosilo etiketu idućeg Messija. Posljednji u nizu je turski tinejdžer i igrač Trabzanspora AbdulkadirOmur. Ovog 19-godišnjaka spominje se posljednjih dana kao jedno od potencijalnih pojačanja Manchester Uniteda.

To je bio povod britanskom The Sunu da podsjete na brojne igrače koji su nosili nadimak Messijevog nasljednika. Jedan od njih je i AlenHalilović - 'hrvatski Messi'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Omaleni hrvatski reprezentativac, koji je prošao Barceloninu školu, posjeduje tehniku, ali puno se borio s fizikalijom seniorskog nogometa. Bljesnuo je na posudbi u Sportingu iz Gijona. Lani ga je kupio Milan, ali su ga poslali na posudbu u Standard Liege, gdje je dosta namučio da uđe u početni sastav", pišu Englezi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Debitirao sa 16 godina

Halilović je svojedobno glasio kao jedan od najperspektivnijih mladih igrača. Kao što je poznato ovaj 23-godišnjak karijeru je započeo u zagrebačkom Dinamu. Debitirao je sa 16 godina za prvu momčad, a dvije godine kasnije kupila ga je Barcelona.

Velika su bila očekivanja od njega, ali od tada je sve za njega krenulo niz brdo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Barceloni nastupao za B momčad, ali nikad se nije uspio nametnuti i probiti do prve momčadi. Sezonu 2015-2016 proveo je na posudbi u Gijonu. Upisao je 36 nastupa te je bio jedan od najboljih igrača u momčadi. Potom je prešao u HSV, ali nije se uspio nametnuti pa je brzo otišao. Poslije sezone na posudbi u Las Palmasu lani je prešao u Milan. Za talijanskog velikana nije upisao niti jedan nastup i već je u siječnju ove godine završio na posudbi u Belgiji.

Halilović trenutačno kao kapetan predvodi mladu reprezentaciju na Euru. Nakon 4-1 debakla protiv Rumunjke našao se na udaru kritika. No, u petak u 21 sat prilika mu je da se iskupi jer tada mladi Vatreni igraju s favoriziranom Francuskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo