SVI SE PITAJU / Što se događa s Lionelom Messijem? Argentinac je ljutit i u depresiji, a sada se zna i glavni razlog

Image
Foto: Profimedia

Argentinski El Confidencial sada donosi priču o tome što točno muči jednog od najboljih igrača svih vremena

4.2.2022.
19:50
Profimedia
VOYO logo

Francuski mediji već neko vrijeme s ogorčenjem pišu o Lionelu Messiju. Argentinac je razočarao igrama u PSG-u, a očekivalo se da će s njim Parižani drmati Europom i da će francuska Ligue 1 postati znatno jača i praćenija. Međutim, Messi je u očajnoj formi i u ligi je zabio samo jedan gol, dok sveukupno na kontu ima šest golova i šest asistencija u 18 utakmica.

Uz to, PSG je ispao iz francuskog Kupa na penale, a u toj utakmici Messi je odigrao baš loše i našao se na udaru kritika. Argentinski El Confidencial sada donosi priču o tome što točno muči jednog od najboljih igrača svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinci pišu kako je Messi prošli tjedan otputovao u Barcelonu iz Pariza kako bi večerao s bivšim suigračima i prijateljima, Xavijem, Busquetsom i Albom, ali da na toj večeri nije bilo Gerrarda Piquea. Navodno su odnosi između Messija i Piquea zahladili nakon njegova odlaska iz Barcelone i Messi navodno nije zadovoljan time kako se Pique ponio u toj situaciji.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Depresivan je i ne sviđa mu se Pariz

Messi je, kako pišu Argentinci, dosta potresen i depresivan zbog loše odnosa s Piqueom, kao i činjenicom da Barcelona posljednje vrijeme proživljava veliku krizu, kako onu financijsku tako i rezultatsku. Navodno, je ljutit i na predsjednika Barcelone, Joana Laportu, kojem je vjerovao, a koji ga je na kraju prepustio PSG-u i iznevjerio ga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinci pišu kako je Messi silno željan svog doma u Barceloni i u Argentini te kako jako često putuje na te dvije destinacije. Navode i kako je nedavno prebolio težak oblik koronavirusa zbog kojeg je izbivao tri tjedna te da zbog toga još uvijek ne može niti trenirati niti igrati na najvišoj razini.

Confidencial piše kako se Messiju baš i ne sviđa Pariz, da mu je tamo prehladno i kišovito u odnosu na Barcelonu te da tamo nema puno bliskih prijatelja. Ima navodno i puno problema s francuskim jezikom, da ne žživi u tako luksuznoj kući kao što je u Barcelonu, a pišu i da je zbog svega veoma depresivan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo