ŠTO LI NAS ČEKA VEČERAS? / Zadnjih pet dvoboja je bilo vatreno, uvjerite se i sami

Image
Foto: AFP, JANEK SKARZYNSKI

U nedjelju navečer derbi 18. kola španjolske Primere odigrat će Valencia i Real Madrid.

3.1.2016.
11:30
AFP, JANEK SKARZYNSKI
VOYO logo

Mi smo se uoči tog dvoboja prisjetili zadnjih pet okršaja Reala i Valencije, a oni su u tri navrata završeni neodlučenim rezultatom, a po jednom je pobijedila svaka od tih momčadi.

Real - Valencia 1-1, 23. siječnja 2013.

U siječnju 2013. godine Real Madrid je s Valencijom odigrao 1-1 na svojem terenu, a to je jedina od pet zdnjih utakmica tih kolubova koja nije odigrana u prvenstvu, već u Kupu kralja. Real je poveo u 44. minuti golom Karima Benzeme, a Valencia je izjednačila nakon sedam minuta u drugom poluvremenu golom Alberta Coste. Real je te sezone i osvojio Kup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valencia - Real 2-3, 22. prosinca 2013.

Utakmica u prosincu 2013. godine zadnja je u kojoj je Real uspio pobijediti Valenciju. Ona je odigrana na Mestalli, Valencijinom stadionu, a pobjedu je madridski klub izborio u završnici susreta golom Jesea kojem je asistirao Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real - Valencia 2-2, 4. svibnja 2014.

Real je u svibnju 2014. godine izborio tek bod u utakmici protiv Valencije na vlastitom terenu, a do njega je stigao zahvaljujući Cristianu Ronaldu u zadnjim sekundama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valencia - Real 2-1, 4. siječnja 2015.

Predzadnja utakmica ovih klubova pripala je Valenciji koja je na svojem terenu pobijedila 2-1. Real je poveo golom Ronalda na početku utakmice, ali su u nastavku susreta domaćini preokrenuli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real - Valencia 2-2, 9. svibnja 2015.

Posljednja utakmica Reala i Valencije odigrana je u svibnju prošle godine u Madridu i završena je podjelom bodova. Taj je put Valencia na poluvremenu vodila čak 2-0, ali je madridski klub do kraja utakmice uspio izjednačiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo