ŠTO JE ŠTIMAC RADIO NA SASTANK / U U HNS-u? Čini se kako je sa Šukerom i Kustićem uspio dogovoriti zanimljiv posao

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Štimac je bio most koji je povezao čelnike hrvatskog i indijskog nogometa

25.9.2019.
12:12
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker i izvršni direktor Marijan Kustić održali su u nedjelju u svojim radnim prostorijama sastanak s čelnicima indijskog nogometnog saveza među kojima je bio i izbornik tamošnje reprezentacije, Igor Štimac.

Nedvojbeno, Štimac je bio most koji je povezao čelnike hrvatskog i indijskog nogometa, a pitanje je što su konkretno dogovorili na sastanku. Nakon sastanka samo su kratko poručili kako se razgovaralo se o mogućnostima tehničke podrške Hrvatskog nogometnog saveza indijskim kolegama, kako bi se podržao razvoj nogometa u drugoj najmnogoljudnijoj zemlji svijeta. Međutim, tamošnji mediji tvrde kako bi se isto tako mogla odigrati i prijateljkska utakmica s Hrvatskom. Tvrde kako ovo nije jedini sastanak između tih dvaju saveza, te da će Šuker koncem studenog putovati u Indiju kako bi finalizirao sve detalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Foto: HNS

Štimac navodno želi da se utakmica igra između 23. i 31. ožujka iduće godine kada je u prvenstvima pauza zbog igranja reprezentacija, ali Hrvatska bi u tom razdoblju vjerojatno morala putovati na gostovanje u Indiju jer njihova momčad 26. ožujka igra kvalifikacije za SP protiv Katara, inače 104. momčadi svijeta.

Zanimljivo je kako Hrvatska nikada nije igrala s Indijom, a eto za sve postoji prvi put.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo