ŠTO ĆE TATA JOŠKO REĆI NA BIVŠEG IZBORNIKA: / 'Nikola Vlašić nije vrhunski, nije klasa'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Uoči subotnjeg derbija Hajduka i Dinama na Poljudu, bivši izbornik Vatrenih i nekadašnji trener Dinama Otto Barić usporedio je današnju situaciju s vremenima kad je on vodio maksimirsku momčad.

16.12.2016.
11:47
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

"Nije to ono ozračje od prije 15, 20 godina u kojoj se priznaje i poštuje suparnik. Danas se ne poštuje nitko", kazao je Otto Barić za 24 sata.

Bio je dosta kritičan prema sadašnjoj momčadi Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mujčin bi bio najbolji

"Sve je to slabo. Kod mene je Edin Mujčin bio dobar igrač, a sad bio daleko najbolji. Dinamo nema takvog igrača", smatra Herr Otto.

Problem maksimirske momčadi je pretjerana kupovina ne baš tako dobrih igrača, pogotovo stranaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako stalno prodaješ igrače, ne možeš imati momčad koju publika želi, niti igrači ne mogu dati ono što bi trebali. U zadnjih pet sezona, doveli su 15-20 stranaca, a 70 posto njih nije bolje od domaćih igrača. Zbog takvihi su otišli Kramarić i Tomečak", smatra bivši trener "plavih".

'Ne sjećam se nekog ludog Vlašićevog poteza'

Problema ima i u Hajduku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čujem da žele prodati igrače u vrijednosti od 30 milijuna kuna. Pa oni nemaju za pet godina unaprijed takve igrače. Nikola Vlašić je dobar, ali nije vrhunski, nije klasa. Ne sjećam se kad je zabio gol niti imao neku ludu asistenciju", kazao je iskusni stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo