ŠTO ĆE REĆI HAJDUKOVI NAVIJAČI: / 'Njegova prodaja je jako dobar posao'

Image
3.2.2016.
13:03
VOYO logo

"Maglica je otišao planski, Caktaš je po klauzuli mogao otići za unaprijed definiranu odštetu, a za Milovića smo dobili odličnu ponudu. Jedina prava prodaja je Balić. On ne bi otišao da smo Kalinića prodali Englezima. Balić je želio otići, a svi smo skupa zaključili da je to za nas jako dobar posao", rekao je Brbić za 24 sata.

Image
Foto: PIXSELL, Ivo Cagalj

Andrija Balić

Legija stranaca

U međuvremenu u klub su došla dva nogometaša. ManuelArteaga, 21-godišnji napadač iz Venezuele, te argentinski napadač LeandroVelez (25).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pretvaramo li se u legiju stranaca? Ma kakvi. Terenutno smo prisiljeni popuniti momčad igračima iz inozemstva, ali će u budućnosti omladinski pogon biti naš najveći oslonac", tvrdi predsjednik Hajduka. Osvrnuo se na i na ono što predstoji u nastavku prvenstva.

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Goran Milović

Očekivanja od Vlajčevićeva nasljednika

"Sigurno će nam nedostajati Caktaš i Milović, ali imamo dobre zamjene", kaže Brbić te odbacuje tvrdnje da je obećao trofeje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao sam kako nam je želja boriti se za njih i napravit ćemo sve da ih osvojimo", poručio je Brbić pa je potvrdio da je klub odbio osam milijuna eura ponuđenih za NikoluVlašića.

Također, rekao je kako od novog disciplinskog suca Saše Pavličića Bekića očekuje promjene na bolje te da bude pošteniji od prethodnog, Krešimira Vlajčevića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo