STIPE MODRIĆ SLOMIO SE U EMOTIVNOJ PORUCI SVOME SINU: / Lukina reakcija na pozornici govori sve

Image
Foto: Screenshot: HRT

'Ponosni su i ćaća i mama, svi i cila obitelj se ponosi tobom. Ti si genije'

3.12.2018.
22:54
Screenshot: HRT
VOYO logo

Otac Luke Modrića, Stipe Modrić, bio je uz svog sina u ponedjeljak navečer u "Grand Palaiseu" u Parizu i svjedočio ustoličenju svog sina, hrvatskog nogometnog genija, na pijadestal onih najboljih. Uoči svečane ceremonije dodijele nagrade Zlatna lopta, Stipe i njegova supruga, Lukina majka, Radojka, za France Football opisali su što za njih i njega osobno znači ova nagrada.

Luka gledao izjavu majke i oca

Na pozornici, netom nakon što je primio nagradu za najboljeg nogometaša svijeta u kalendarskoj godini, Luka je gledao izjavu majke i oca. Na izrazu njegovog lica, u trenutku kad se tata Stipe rasplakao, na novom osvajaču Ballon d'Ora vidio se ponos i sreća, ali i emocije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LUKA MODRIĆ OSVOJIO ZLATNU LOPTU! /

Hrvatski čarobnjak ušao u nogometnu povijest

Image
LUKA MODRIĆ OSVOJIO ZLATNU LOPTU! /

Hrvatski čarobnjak ušao u nogometnu povijest

Nije se naš Luka rasplakao, ali u jednom trenutku je progutao knedlu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponosni su i ćaća i mama, svi i cila obitelj se ponosi tobom. Ti si genije!", rekao je otac Stipe u video poruci koja je snimljena ranije. Video poruku Stipe Modrića, kao i Lukinu reakciju, možete vidjeti - OVDJE.

Drago mi je da imamo još jednu 'kraljevsku' priču sa sretnim završetkom

Na binu je stigao i Realov predsjednik Florentino Perez, te rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je prestižan trofej te je kao takav izazov i cilj Realovim igračima. Drago mi je da imamo još jednu 'kraljevsku' priču sa sretnim završetkom", rekao je Perez.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić (33) fantastičnu godinu zaokružio je još jednim priznanjem. U izboru uglednog francuskog magazina France Football dobio je 'Zlatnu loptu' koja se dodjeljuje nogometašu godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvrto veliko priznanje ove godine

Modrić je u glasanju novinara pobijedio sa 753 boda, drugi je Portugalac Cristiano Ronaldo (476 bodova), a treći Francuz Antoine Griezmann (414 bodova).

Modriću je to četvrto veliko priznanje ove godine. Dobio je nagradu za najboljeg igrača svjetskog prvenstva u Rusiji, proglašen je najboljim igračem Europe u izboru Europske nogometne federacije (UEFA), te najboljim igračem svijeta u izboru Međunarodne nogometne federacije (FIFA).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo