Stigla je potvrda: Mandžukić igra od prve minute!

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač održao je u Osijeku najavljenu konferenciju za novinare i sedmoj sili otkrio kakvo je stanje među Vatrenima.

30.5.2014.
19:44
VOYO logo

"Dakle, Badelj je došao s nama u Osijek. Donijet ćemo odluku i vidjeti što ćemo s njim tek sutra. On je igrač koji je član velikog kluba, doduše kluba koji je imao velikih problema u svom nacionalnom prvenstvu, ali znamo njegove vrijednosti. Iako, jasno je da mišić nije jednaka ozljeda onome što ima Brozović kod kojega je u pitanju kontuzija. A kad sam ga spomenuo i Brozović će trenirati, bio je u Zaboku pa ćemo vidjeti što će biti. Ono što vas sigurno najviše zanima je i činjenica da nam se priključio Luka Modrić", započeo je Kovač i najavio prvu prijateljsku utakmicu na pripremama za SP, subotnji okršaj s Malijem.

Okršaj u Gradskom vrtu trebao bi poslužiti za ispitivanje stila igre afričkih reprezentacija, točnije Kameruna, s kojim će Hrvatska igrati u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nama je ta utakmica vrlo bitna jer između ostalog vidjet ću kakve imamo alternative na lijevom boku. Vrsaljko i Kovačić sigurno neće biti u početnoj postavi, jer ipak su oni prije tri dana igrali utakmicu za mladu reprezentaciju. Međutim, Mandžukić koji ne može igrati protiv Brazila u prvoj utakmici na SP, ovaj puta imati će svoju minutažu i to od prve minute. Vrsaljko i Kovačić će pak ući u drugom dijelu susreta", rekao je Kovač, ali ipak nije želio otkriti sastav za Mali.

"Razumijem vaš želju da to saznate, ali na svaki takav upit mogu odgovoriti jedino na svoj način, a to je da će tu činjenicu prvo saznati igrači, a vi se eto morate strpjeti", prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo