bravo nane! / Statistika ne laže: Slaven Bilić od ovog je vikenda najbolji trener u povijesti West Hama!

Do prije nešto više od mjesec dana Slaven je bio pod žestokom paljbom britanskih medija, ali i velikog dijela navijača, no sada se sve preokrenulo

5.2.2017.
15:30
VOYO logo

West Ham je u subotnjem dvoboju Premijer lige u Southamptonu napravio veliki preokret i pobjedom 3-1 upisao nova tri boda te se pozicionirao na 9. mjesto prvenstvene ljestvice.

'Čekićari' su se tako brzo oporavili od potopa prošlog vikenda, kada ih je Manchester City na svom Etihadu unakazio s velikih 4-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to 25. pobjeda Slavena Bilića u 62. utakmici engleskog prvenstva, a statistika kaže da nijedan trener u povijesti kluba nije brže došao do te brojke.

Do prije nešto više od mjesec dana Slaven je bio pod žestokom paljbom britanskih medija, ali i velikog dijela navijača. Sezona mu je počela očajno i dugo se činilo da će se West Ham umjesto očekivane borbe za Europu morati boriti za ostanak, no čelnici su bili strpljivi i to im se u konačnici itekako isplatilo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fantastičan rezultat. Imali smo plan, a dečki su briljatno odradili. Oni su poveli sjajnim golom Gabbiadinija, ali mi nismo odustali", rekao je Bilić pa dodao:

"Brzo izjednačenje svakako nam je pomoglo, odlično smo djelovali, sjajno se branili, zatvorili ih. Znali smo što s loptom, odlično kombinirali."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Atmosfera u svlačionici je sjajna, ne zato što je Payet otišao, već zato što smo dobili šest od posljednjih devet utakmica. Ovako moramo nastaviti", rezimirao je Bilić nakon utakmice.  


All Goals & Highlights HD - Southampton 1-3...by ZidaneHD

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo