SRPSKI SPORTSKI MEDIJI ODALI PRIZNANJE LUKI MODRIĆU: / Ovo je još jedan dokaz njegove veličine

Image
Foto: AFP

I naši susjedi prepoznali su kvalitete najboljeg nogometaša svijeta

1.1.2019.
9:53
AFP
VOYO logo

Srpski sportski mediji, kao i zadnje dvije godine, uvrstili su hrvatskog čarobnjaka u idealnu svjetsku nogometnu momčad 2018. godine.

Predstavnici 20 srpskih sportskih redakcija u skladu s globalnim trendom nastavili su iz godine u godinu birati najbolju svjetsku nogometnu ekipu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promjene u odnosu na ranije

U odnosu na 2017. godinu, glasanje za idealnu momčad 2018. godine bilo je bitno neizvjesnije. Sergio Ramos, prvi puta nije među probranim društvom. Lionel Messi, kao ni Cristiano Ronaldo, više nisu dominantni kao nekoć pa su tek s glasom više od Mohameda Salaha i Antoinea Griezmanna opstali u najboljoj momčadi.

Luka Modrić (Real Madrid) dobio je 85 posto glasova srpskih novinara. Sa 17 glasova izborio se kao vodeći veznjak vezne linije u kojoj su kao najbolji u posljednjih 365 dana odabrani još N'Golo Kante (Chelsea, 11) i Eden Hazard (Chelsea, 10).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ofenzivna linija, kao i posljednjih godina, rezervirana je bila za Lionela Messija (Barcelona, 10) i Cristiana Ronalda (Real Madrid i Juventus, 14), ali s nikada nižim brojem glasova. Na čelu napada je Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain, 16).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo