SRPSKI IZBORNIK LAJKAO FOTOGRAFIJU RAKITIĆA I THOMPSONA PA UPAO U PROBLEME: / Mediji bijesni, javnost traži ostavku

Image
Foto: AFP/PIXSELL

Krstajić lajkao Rakitićevu fotografiju pa upao u probleme zbog kojih bi mogao dobiti otkaz

18.7.2018.
10:32
AFP/PIXSELL
VOYO logo

Srpski izbornik Mladen Krstajić našao se na žestokom udaru javnosti u Srbiji zbog toga što je fotografiju Ivana Rakitića na kojoj ovaj pozira s Thompsonom na društvenim mrežama označio sa sviđa mi se, što je razbjesnilo tamošnju javnost i medije.

Bivši suigrači

Rakitić i Krstajić odavno su prijatelji, znaju se još iz vremena dok su bili suigrači u njemačkom Schalkeu. Izbornik Srbije veselio se uspjesima svog prijatelja i dao mu podršku na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bijes javnosti

Međutim, medijima i javnosti u Srbiji to se nije svidjelo jer na fotografiji bio i kontroverzni glazbenik Marko Perković Thompson. Krstajić se brzo pokušao opravdati, ali bura koja se digla u srpskim medijima jednostavno nije nešto što se više može zaustaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokušao se opravdati

"Ivanove fotografije lajkam automatski gdje god se pojave. Tako je bilo i ovoga puta. Sigurno to nisam napravio da bih podržao Thompsona", izjavio je Krstajić u nadi da će ugasiti vatru, a to je rezultiralo samo time da su neki mediji već zatražili njegovu ostavku.

Traže ostavku

"Osramotio nas! Krstajiću otkaz zbog Thompsona", naslov je u Kuriru koji je u tiskanom izdanju tome posvetio mnogo prostora i tvrdi da u FSS-u vlada mišljenje kako bi Krstajić zbog ovog slučaja trebao dobiti otkaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo