SRNINA IZJAVA UZBURKALA DUHOVE: / Španjolci u velikoj anketi odlučili tko je najbolji veznjak na svijetu

Image
Foto: AFP, CRISTINA QUICLER

Neovisno o tome što mi je prijatelj, Luka je i najbolji veznjak na svijetu, ne sumnjam u to. Nije jedan od najboljih, on je najbolji.

8.2.2017.
9:09
AFP, CRISTINA QUICLER
VOYO logo

Njegov intervju, a posebno ova izjava privukla je dosta pažnje u španjolskim medijima. Katalonski Sport, izdanje naklonjeno Barceloni, nije s pretjeranim oduševljenjem dočekalo njegove riječi. Ipak, riječ je o čovjeku koji je skoro postao dio momčadi Luisa Enriquea.

"Riječi koje se neće svidjeti Barceloni", naslov je teksta u Soortu posvećenom Srninom intervjuu konkurentskoj Marci. Osim što podsjećaju na izjavu o Modriću pišu i kako je posebno pohvalio Mate Kovačića, još jednog igrača Real Madrida te dodaju kako smatra da je Barcelonin Ivan Rakitić napravio mali korak unatrag, ali da će se vratiti u formu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dokazao se puno puta, zabio je i gol u finalu Lige prvaka. Naporno će raditi da se vrati na najbolju razinu. Imam povjerenja u njega”, citiraju Srnu..

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolska javnost, kako se čini, ne slaže se sa Srninom ocjenom da je Modrić najbolji veznjak na svijetu. Marca je nakon intervjua provela veliku anketu u kojoj je sudjelovalo 22500 čitatelja.

Preko 45 posto istih smatra da je Andrea Iniesta ipak bolji, ali sudeći po postotku (38,82) onih koji su glasali za Modrića jasno je da je Hrvat jako cijenjen u nogometnoj javnosti

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Daleko iza ove dvojice na trećem mjestu nalazi se Arturo Vidal s manje od tri posto glasova.

Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo