Srni strašno fali pažnje: 'Dudu, daj spomeni i mene!'

Boravak u Supetru nudi susretljivost hrvatskih reprezentativaca uoči utakmice s Gruzijom. Na raspolaganju su u svakom trenutku.

30.5.2011.
15:28
VOYO logo

"Tjedan je dana do utakmica, veseli me dobro raspoloženje, kvalitetan trening. Zaboravili smo ono što je bilo u Tbilisiju, svjesni smo da nas čeka najteža i najvažnija utakmica kvalifikacija. Hendikep je izostanak nekih igrača, ali imamo mi igrača koji će nadoknaditi Kranjčara, Rakitića i ostalih koji nedostaju. Ne smijemo u tome tražiti alibi, ako ne pobijedimo Gruziju nema nikakvog opravdanja", smatra Dudu.

Svjestan je da će Temuri Ketsbaia postaviti zatvorenu varijantu. Neće splitska utakmica biti puno različita od one u Tbilisiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško je igrati protiv bunkera, a Gruzija će ga igrati. Recept je poznat, treba što prije zabiti gol. Ali, i ako ne zabijemo odmah treba biti strpljiv do samog kraja. U toj utakmici, kao i u našem plasmanu na prvenstvo Europe, sve ovisi o nama. Mi idemo na prvo mjesto u skupini", kaže Eduardo.

S tribina će se tražiti rani pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Navijači će tražiti da u deset minuta zabijemo dva gola, to je uvijek tako. Ali, treba biti strpljiv i ako nam ne krene otpočetka. Nije važno tko će zabiti, važna je pobjeda da možemo disati kako treba", rekao je Eduardo.

Reprezentacije u Poljudu u kvalifikacijskim utakmicama nije bilo četrnaest godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lijepo je doći u Split, uvjeren sam da će biti velika podrška s tribina. A mi ćemo znati zadovoljiti Torcidu i sve ostale navijače". Kao igrač Dinama često je Hajduku znao zagorčati život, a imao je i neka neugodna iskustva s pristašama bijelih.

"To su bila neka druga vremena, drugačije je kad u Poljud dolaziš kao igrač Dinama. Sada igra reprezentacija Hrvatske, bit će pakleno navijanje s tribina", rekao je Eduardo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što Eduardo misli o Sammiru u reprezentaciji? U posljednje vrijeme dosta se spominje kako će ga izbornik Bilić pozvati za naredne reprezentativne akcije.

"Ne čujemo se baš često. Ako dobije poziv, Sammira ćemo prihvatiti na lijep način, pomoći mu da se prilagodi. No, to ovisi o izborniku Biliću, koji će procijeniti je li Sammir kvaliteta za reprezentaciju ili ne", kazao je Eduardo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A onda se sa strane čuo povik: "Dudu, spomeni me". Darijo Srna, njegov suigrač iz Šahtara, šalio se na onaj svoj način.

"Oh, moram to reći. Znate što mi je Srna kazao i potpuno je u pravu. Da smo Modrić ili ja izabrani u momčad Lige prvaka bili bismo i na vremenskoj prognozi. Dariju čestitam na tome što je izabran u najbolju momčad Europe, zaslužio je to. Svi moramo cijeniti njegov uspjeh, to je velika stvar", zaključio je Eduardo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201105280226006 arti-201105251047006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo