SRNA JE UPRAVO OBJAVIO STATUS KOJI DIRA RAVNO U SRCE: / Njegove emotivne riječi najbolje govori o kakvoj je ljudini riječ

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Od sada će se nogometom baviti u ulozi pomoćnog trenera Šahtara

24.6.2019.
13:06
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Legendarni kapetan hrvatske nogometne reprezentacije DarijoSrna oprostio se od igračke karijere. Srna je svoju odluku obznanio u petak. Iako više neće igrati, Srna će se nastaviti baviti nogometom. U ulozi pomoćnog trenera vratit će se u svoj Šahtar Donjeck. Nakon što je potvrdio kraj stigle su mu brojne poruke od nekadašnjih suigrača i bivši Vatrenih. Njihova obraćanja podijelio je na svom Instagramu, a sada se u opširnom postu obratio javnosti.

Image
VATRENI ISKORISTIO PRILIKU I BOCNUO SRNU: /

Čestitao kapetanu na sjajnoj karijeri pa ubo tamo gdje najviše boli

Image
VATRENI ISKORISTIO PRILIKU I BOCNUO SRNU: /

Čestitao kapetanu na sjajnoj karijeri pa ubo tamo gdje najviše boli

Zahvala

"Hvala vam svima što ste mi kroz ovih 19 godina profesionalnog igranja pomogli da ostvarim sve svoje dječačke snove. S ponosom mogu kazati, sada kad je zastor konačno i spušten, da je ostalo jako malo toga što nisam uspio proživjeti i ostvariti kao nogometaš. To je velika zasluga svih vas na koje se ovo odnosi, u prvom redu mojih Roditelja, moje Supruge, Djece, Braće i prijatelja od najranije mladosti pa do danas...“, započeo je Srna i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono veliko i posebno nogometno hvala ide svim mojim predsjednicima, trenerima i suigračima, svim klupskim i reprezentativnim stožerima i brojnim sportskim djelatnicima sa ove i suprotne strane, svaki je na svoj način utkao dio sebe u ovu moju priču, toga sam svjestan i to ne mogu i neću zaboraviti!“, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obratio se navijačima

"Na kraju posebna zahvala ide navijačima u Ukrajini, mojoj Hrvatskoj, Italiji i diljem svijeta zbog kojih nikad nisam ima pravo na najmanji popust. Igrao sam i vodio se srcem, uvijek do kraja, bez najmanje kalkulacije i zadrške, najbolje i najjače što sam u tom momentu mogao, a to je njihova zasluga. Bilo je uspona i padova, velikih pobjeda i bolnih poraza, ali oni su uvijek bili tu. Voljeli su me, kao i ja njih. To nema cijene.

Emocije su snažne u ovakvim trenucima. Ne osjećam tugu, nego ponos i poštovanje prema svemu proživljenom i učinjenom. Zbog svih vas, zbog svega što je bilo, ne bi mijenjao ništa, ponovo bi prošao isti put i trudio se dati najbolje od sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Došlo je vrijeme za neka nova poglavlja i nove izazove. Nogomet mi je dao toliko toga da mu nikada neću moći dovoljno vratiti i zahvaliti. Ali dat ću sve što mogu i što imam, kao i uvijek, a vjerujem da mogu puno, i znam da nema prepreke koju neću moći preskočiti.

Još jednom vam svima hvala i vidimo se. Počeo je moj drugi nogometni život! Počelo je drugo poluvrijeme!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Volim vas“, završio je legendarni kapetan.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo