Ovaj Hrvat je svaku minutu naplatio 30.000 kuna!

Prema napisima njemačkih medija, hrvatski nogometaš Srđan Lakić (29) u ponedjeljak će kompletirati transfer iz Wolfsburga u Eintracht iz Frankfurta.

28.1.2013.
7:55
VOYO logo

Tada će službeno obaviti liječnički pregled, nakon čega će, piše Kicker, uslijediti potpisivanje jednoipolgodišnje posudbe s opcijom otkupa ugovora na ljeto 2014. godine. Podsjećamo, nedavno je Wolfsburg napustio još jedan hrvatski nogometaš Hrvoje Čale (27), a boje Vukova trenutno brane Ivan Perišić i Ivica Olić. Eintracht će Lakiću biti deveti klub u karijeri nakon GOŠK-a, Hrvatskog dragovoljca, Kamen Ingrada, Herthe, Heraclesa, Kaiserslauterna, Hoffenheima i Wolfsburga. Dubrovčanin je u Wolfsburg stigao u siječnju 2011. iz Kaiserslauterna, a ove je sezone skupio osam bundesligaških nastupa redovito ulazeći s klupe za pričuve u završnicama susreta.

Hrvatski će napadač u redovima Eintrachta primati upola manju godišnju plaću nego u Wolfsburgu, oko 1,2 milijuna eura. Ukoliko su njemački izvori točni i on je u Wolfsburgu stvarno imao 2,4 milijuna eura godišnje plaće, dolazimo do nevjerojatnog podatka. Lakić je Wolfsburgu u proteklih 12 mjeseci zaigrao samo 593 minute i nije zabio niti jedan gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za svaku minutu na terenu je zaradio 4.050 eura, odnosno nešto više od 30.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo