ŽESTOKO / Poznati Srbin sasuo paljbu po Dinamu i iznio teške optužbe: 'Odgovorni su! Ovo je najmanje što bi se trebalo dogoditi...'

Image
Foto: Twitter

Veliki sukob u kojemu je preminuo jedan navijač AEK-a dogodio se u noći s ponedjeljka na utorak

10.8.2023.
11:06
Twitter
VOYO logo

Grčko javno tužiteljstvo podnijelo je kaznenu prijavu protiv 104 osobe, od kojih su većina hrvatski državljani, u kojoj ih se tereti za četiri kaznena djela i sedam prekršaja tijekom krvavog obračuna u Nea Philadelphiji u noći s ponedjeljka na utorak u kojem je smrtno stradao jedan navijač AEK-a.

Image
GRCI IDENTIFICIRANI I UHIĆENI /

Ništa nije kako se isprva činilo: Iz Atene stigle vrlo važne vijesti i tiču se navijača Dinama

Image
GRCI IDENTIFICIRANI I UHIĆENI /

Ništa nije kako se isprva činilo: Iz Atene stigle vrlo važne vijesti i tiču se navijača Dinama

Sukobi su izbili nakon što su navijači Dinama, unatoč zabrani kretanja navijača momčadi iz Hrvatske na stadion AEK-a, uspjeli automobilom doći do Atene i dočekati navijače Panathinaikosa te s njima otišli do stadiona AEK-a u Nea Philadelphiji gdje su se sukobili s navijačima AEK-a. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neredi u Ateni danima su glavna tema i neprestano se pojavljuju novi detalji, a sada se na njih u razgovoru za Kurir osvrnuo bivši srpski nogometaš koji sada radi kao trener Petar Puača. On je okrivio Dinamo za nerede i rekao da ga treba izbaciti iz Europe.

"Po meni je najveća odgovornost samog kluba. Kada je bilo koja europska utakmica u pitanju očekuje se organizacija putovanja i da navijači budu pod kontrolom. Također je MUP Grčke, ali i Hrvatske zatajio. Mislim da su navijači Dinama iz Zagreba poznati kao ekstremni. Ovako nešto im se ponavlja 10., 15. put. Mislim da je najbolje da se Dinamo izbaci na 5 godina iz Europe, to je najmanje što bi se trebalo dogoditi", rekao je Pauča, koji očito nije znao da je UEFA prije nereda zabranila dolazak Dinamovih navijača u Atenu i da klub nije imao nikakvu ulogu u njihovom dolasku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Isto tako, mislim da bi trebali napraviti ono što je napravljeno u Engleskoj s navijačima. Ako kročiš na teren ili napraviš bilo kakvu glupost, ideš u zatvor na pet godina", zaključio je.

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo