Srbija puca po šavovima: Igrač pobjegao iz reprezentacije!

Izbornik Siniša Mihajlović i dalje ne želi govoriti za medije, jedan igrač mu je u subotu otkazao poslušnost i 'pobjegao' u Italiju, dok je Kolarov izgubio živce i verbalno napao novinara.

25.3.2013.
9:36
VOYO logo

Srpska nogometna reprezentacija nakon poraza u Zagrebu u kvalifikacijama za SP puca po šavovima. Iako je tamošnji nogometni savez davao potpunu podršku izborniku Siniši Mihajloviću, nakon poraza od Hrvatske u Maksimiru, uz objašnjenje da treba nastaviti s projektom koji je započeo, ta priča ipak ne drži vodu. U FSS-u jedva čekaju, piše srpski Sport, da ga se riješe, a odluka o prekidu suradnje bit će donesena nakon detaljne analize onoga što je Miha dosad napravio s momčadi.

Čelnici saveza ne kriju da bi ga rado odmah vidjeli kako odlazi, no ipak će pričekati kraj kvalifikacija, ponajviše zbog unosnog ugovora koji će Mihajloviću u svakom slučaju morati isplatiti, a bez plasmana na SP ionako su već praktički ostali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mihajlović se ni dva dana nakon poraza nije želio pojaviti pred novinarima. U Srbiji još ne mogu prežaliti udarac Vatrenih, a Škotska već kuca na vrata.

"Ne znam kakvu atmosferu možemo očekivati u Novom Sadu. Želimo se probuditi, iskupiti i razveseliti sebe i navijače u Srbiji. Teško je govoriti u ovom trenutku o budućnosti jer unatoč situaciji na ljestvici, moramo se ponašati kao da smo još u igri... Ovo je preveliki šok za sve nas u reprezentaciji. Ne prođe sekunda da netko ne priča o porazu od Hrvatske i našoj situaciji", izjavio je Zoran Tošić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aleksandar Kolarov je pak verbalno napao novinara prije početka konferencije za medije. Srpski mediji tvrde da je Kolarov prišao jednom novinaru i počeo ga prozivati zbog teksta objavljenog u jednom dnevnom listu. Situacija je, tvrde, postala još gora kad je napadnuti pripadnik sedme sile pokušao srpskom reprezentativcu objasniti da ne zna o čemu govori i da on nije autor spornog teksta. Kolarov nije dopustio da mu se obraća, nego mu je povišenim tonom naredio da ne ustaje i ne prilazi mu.

"Sjedi dolje dok ja pričam!", viknuo mu je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lošu atmosferu u taboru Srbije dodatno je začinio nogometaš Intera Zdravko Kuzmanović, koji je u subotu 'pobjegao' iz reprezentacije i više ne želi igrati za Orlove dok ih vodi Mihajlović. Navodno ga je jako pogodila odluka izbornika da maksimirski dvoboj gleda s tribina.

"Bio je jako ljut. Međutim, on je fin momak i nije htio unositi negativnu atmosferu među igrače. Pričekao je da utakmica završi, a zatim je smireno poručio Siniši da se više ne igra njegovom reputacijom. Kuzmanović ne želi trpjeti poniženja i više neće igrati za reprezentaciju dok je Mihajlović izbornik", otkrio je nepoznati izvor Kuriru, koji tvrdi da se Kuzmanoviću zgadio Mihajlović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo