NISU BIRALI RIJEČI / Srbi se raspisali o Livaji: 'U Splitu teško da bi netko rekao 'ne' na tu ideju, a pola Hrvatske ga ne podnosi'

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

O napadaču Hajduka i njegovom najnovijem incidentu raspisao se Mondo.rs

6.6.2023.
13:21
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se u ponedjeljak u Zagrebu pa zaputila u Rijeku na pripreme za završni turnir Lige nacija. Vatreni su u poslijepodnevnim satima odradili trening na Rujevici, koji je bio otvoren za javnost pa je na tribini bilo mnogo navijača.

Image
IMAMO SNIMKU /

Incident obilježio prvi trening Vatrenih: Na Rujevici krenuli povici prema Livaji, Dalić smirivao situaciju

Image
IMAMO SNIMKU /

Incident obilježio prvi trening Vatrenih: Na Rujevici krenuli povici prema Livaji, Dalić smirivao situaciju

Taj je trening, nažalost, obilježio i jedan manji incident. Nakon povika s tribina usmjerenih prema Marku Livaji, on je prekinuo trening i popeo se na ogradu kako bi raspravio s navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Došao je i izbornik Zlatko Dalić koji je smirio situaciju pa se trening ubrzo nastavio.

Nakon treninga Livaja, dječak i njegov otac su se rukovali i sve je završeno u prijateljskom tonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O napadaču Hajduka i njegovom najnovijem incidentu raspisao se Mondo.rs u tekstu pod naslovom: "U Splitu veći od Boga, a pola Hrvatske ga ne podnosi! Zašto navijači tjeraju i vrijeđaju Marka Livaju: 'Smeće jedno, marš!'

"Ako ne lažu službeni podaci, Split ima 161.312 stanovnika i - ako izuzmemo bebe i one koji se plaše igle - svatko od njih bi sutra istetovirao Marka Livaju preko čitavih leđa. Zvuči kao pretjerivanje, ali da se sutra prošetate Rivom i anketirate stanovnike Splita, teško da bi netko rekao 'ne", piše srpski portal pa dodaju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostatak Hrvatske, posebno onaj dio koji ne navija za Hajduk, teško može pojmiti 'što ima to toliko posebno kod njega".

Potom posjećaju na incident koji se dogodio na Rujevici pa ističu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čak i da zablista u dresu reprezentacije Hrvatske (za sada četiri gola na 21. nastupu), teško da će kupiti srca 'baš svih navijača' kod komšija. Jednostavno, za jedne je heroj iako još nije donio naslov prvaka koji u Splitu čekaju 18 godina, dok je za druge postao iritantna figura - baš zbog ove 'neutemeljene ljubavi'. I teško da će se to ikada promijeniti koliko god izbornik Zlatko Dalić pokušavao smiriti strasti pred utakmicu s Nizozemskom, onda možda Italijom ili Španjolskom za naslov u Ligi nacija."

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo