Srbi se pravdaju: 'To nismo mi, to su bili prerušeni Rusi'

U Tallinnu su na utakmici između Estonije i Srbije privedena 72 izgrednika zbog, kako tvrdi policija, provokacija.

30.3.2011.
20:45
VOYO logo

Tek bod osvojen u kvalifikacijskoj utakmici protiv Estonije (1:1) najmanji je problem koji iz Tallinna nosi srpska nogometna reprezentacija zbog problema s navijačima.

Navijači su opet imali svoj show, došlo je do sukoba s policijom pa Orlovima sada prijeti izbacivanje iz kvalifikacija za EURO obzirom da su nakon nereda u Italiji dobili posljednje upozorenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nakon sramotnih izgreda u Genovi predsjednik UEFA-e Michael Platini Srbima je poručio da će svaki idući incident za njih biti poguban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpski nogometni savez se ogradio od izgreda jer mu je zbog kazne ionako bilo zabranjeno organizirati odlazak navijača u Tallinn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sumnjamo da su to bili srpski navijači. Mislimo da su to bili Rusi sa srpskim obilježjima", poručili su iz Srpskog nogometnog saveza.

Nakon sukoba s policijom u 10. minuti utakmice privedena su, odnosno izvedena sa stadiona sva 72 navijača. Ne treba ni sumnjati da će fotografije incidenta doći i do UEFA-e, koja će na idućoj sjednici Disciplinske komisije na dnevnom redu opet imati srpske huligane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo