NEŠTO IH JE IZNENADILO / Srbi se ne mogu načuditi situaciji u hrvatskom nogometu: 'Ne pamtimo kada se ovo dogodilo Dinamu i Hajduku'

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Situacija u HNL-u nije samo zanimljiva Hrvatima, već o njoj pišu i u susjednoj Srbiji

28.2.2022.
12:08
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Nakon dugo godina, možda i prvi put u povijesti, imamo veoma napetu situaciju i čeka nas nikad uzbudljiviji rasplet u Prvoj HNL. Dinamo, Osijek, Hajduk i Rijeka nalaze se unutar pet bodova razlike, i gotovo iz kola u kolo mijenja se poredak na prvim četirima pozicijama.

Osijek je trenutno prvi s 52 boda, dok je Dinamo drugi s 50 bodova i utakmicom manje. Rijeka je treća s 49 bodova, a Hajduk četvrti s dva manje, ali isto kao i Dinamo odigrali su 24 od 25 mogućih utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TKO BI REKAO /

Nećete vjerovati tko je gledao Jadranski derbi na Poljudu: Da, upravo se on pojavio na tribinama; Ne biste ga prepoznali

Image
TKO BI REKAO /

Nećete vjerovati tko je gledao Jadranski derbi na Poljudu: Da, upravo se on pojavio na tribinama; Ne biste ga prepoznali

Situacija u HNL-u nije samo zanimljiva Hrvatima, već o njoj pišu i u susjednoj Srbiji. Srpski Kurir posvetio je članak HNL-u i napetoj situaciji, i dao mu veoma bombastičan naslov.

"HRVATSKA OVO NE PAMTI: Dinamo i Hajduk u istom kolu izgubili u derbiju! Mance gurnuo Osijek na prvo mjesto, tu je i Rijeka", stoji u naslovu Kurirova teksta o HNL-u, a ne mogu se načuditi napetoj situaciji u inače poprilično jednoličnom HNL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čude ih porazi Dinama i Hajduka

"Jedan od najinteresantnijih nogometnih šampionata igra se u Hrvatskoj. Čak četiri ekipe gotovo ravnopravno konkuriraju za titulu prvaka, a poslije rezultata minulog vikenda ta činjenica dobiva dodatno na snazi", stoji u članku Kurira koji se zatim čudi situaciji s Dinamom i Hajdukom.

"Ne pamti se kada su Dinamo i Hajduk izgubili u istom kolu, i to od direktnih konkurenata u derbijima", naglašava Kurir i zatim nastavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo je Hajduk, silno pojačan, izgubio na Poljudu Dalmatinski derbi od Rijeke s 3:1, a dan kasnije u Gradskom vrtu je stradao Dinamo od Osijeka", piše Kurir i zatim navodi kako je Hajduku to bio prvo poraz u četiri mjeseca i tko je zabio golove.

Naveli su kako je Nenad Bjelica šokirao Dinamo na svom terenu i preuzeo vodstvo lige, a zatim su opisali situaciju na tablici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve u svemu, dobro je vidjeti da je HNL zanimljiv i izvan granica Hrvatske.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo