SRBI DOZNALI KATASTROFALNE VIJESTI UOČI KLJUČNOG MEČA: /

Zbog bizarnog razloga UEFA im je suspendirala izbornika

Image
Foto: Profimedia

UEFA je dopustila Tumbakoviću da vodi Srbiju u susretu protiv Škotske koji je na rasporedu sljedeći četvrtak, no neće moći voditi Srbe protiv Mađarske

2.11.2020.
16:35
Profimedia
VOYO logo

UEFA je kaznila Srpski nogometni savez (FŠ) novčanom kaznom, a srpskog izbornika Ljubišu Tumbakovića je suspendirala jednu utakmicu zbog kašnjenja srpskih reprezentativaca na utakmici protiv Mađarske 11. listopada.

Kako javlja Tanjug, UEFA je dopustila Tumbakoviću da vodi Srbiju u susretu protiv Škotske koji je na rasporedu sljedeći četvrtak, no neće moći voditi Srbe protiv Mađarske u Budimpešti 15. listopada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

17th November 2019; Stadion Rajko Mitic, Belgrade, Serbia; European Championships 2020 Qualifier, Serbia versus Ukraine; Aleksandar Mitrovic of Serbia celebrates after scoring his goal for 2-1 in the 56th minute - Editorial Use,Image: 483363696, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Tumbaković i Srpski nogometni savez su kažnjeni zbog utakmice Lige nacija koja se igrala u Beogradu na stadionu "Rajko Mitić" 11. listopada između Srbije i Mađarske (0-1). Srpski nogometni savez mora platti kaznu od 20.000 eura jer su reprezentativci Srbije kasnili na utakmicu, a Tumbaković je suspendiran jednu utakmicu i mora platiti 5.000 eura jer je UEFA utvrdila da je on odgovoran za kašnjenje.

Pobjednik susreta između Srbije i Škotske bit će zadnji sudionik skupine D na Euru u kojoj su, osim Hrvatske, još Engleska i Češka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo