demantirali glasine /

Srbi demantiraju interes za dinamovca: 'To nije točno, imamo dovoljno kvalitetnih veznjaka'

Veznjak Lokomotive i mladi hrvatski reprezentativac Bojan Knežević izjavio je kako bi u budućnosti mogao igrati za Srbiju, no iz njihova Saveza demantiraju te glasine

5.4.2019.
18:32
VOYO logo

Nakon što se danas u medijima pojavila informacija kako bi mladi veznjak Dinama i bivši kapetan hrvatske U-19 selekcije Bojan Knežević mogao zaigrati za Srbiju, iz njihovog Saveza dolaze suprotne informacije. 

Veznjak Lokomotive i mladi hrvatski reprezentativac Bojan Knežević izjavio je kako bi u budućnosti mogao igrati za Srbiju i kako ne odbacuje tu opciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zvali su me nedavno iz Srbije, zvao me čovjek iz Saveza i rekao mi da postoji mogućnost da igram za Srbiju i pitao me jesam li zainteresiran. Moram priznati da me malo zatekao. Potom mi je rekao da zna da mogu ostvariti uvjete igranja za Srbiju, da je samo na meni da kažem jesam li zainteresiran ili odbijam takvu mogućnost. Ako kažem da me zanima, onda ćemo dalje razgovarati", rekao je za Sportske Novosti. 

Međutim, iz Srspkog nogometnog saveza stiže druga priča, tvrde da Kneževića nisu zvali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije točno, niko od čelnika FSS koji imaju ingerenciju da pregovaraju nije zvao i pričao, niti kontaktirao Kneževića. Niti, na kraju krajeva, ima potrebe za tim jer imamo dovoljno kvalitetnh igrača u veznom redu", rekao je izvori iz FSS-a za srpski Telegraf

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo
Još iz rubrike