Nezapamćeni slučaj dogodio se na XIV. Memorijalnom malonogometnom turniru Pere Brešan – Jeva koji se održao u školskoj dvorani u Trogiru u organizaciji tamošnjeg kluba navijača Torcide.

Naime, kaštelanski futsal klub Bonito saznao je od organizatora, uoči samog početka utakmice četvrtfinala da im jedan igrač ne smije nastupiti jer u privatnom životu navija za Dinamo. To je izazvalo zgražanje javnosti, a sada se oglasio i Dinamo.

Pozvali ga na utakmicu

"GNK Dinamo najoštrije osuđuje zabranu nastupa na malonogometnom turniru u Trogiru igraču koji se deklarirao kao navijač našeg kluba. Pogotovo su nam neshvatljive fizičke prijetnje koje je maloljetni mladić doživio nakon što je organizatorima potvrdio da je navijač Dinama.

GNK Dinamo je kontaktirao mladića koji iz razumljivih razloga želi ostati anoniman te ga pozvao da bude gost našeg kluba na utakmici s Viktorijom Plzen 21. veljače u Maksimiru. Duboko se nadamo kako je ovo tek izolirani incident manje skupine te da će javna osuda spriječiti takve i slične stvari u budućnosti", stoji u priopćenju Dinama.