SPREMAJU SE ZA LIGU PRVAKA: / Bilić izdvaja bogatstvo za bosanskog dijamanta?

Image
Foto: AFP, LINDSEY PARNABY

West Ham Slavena Bilića igra posljednju sezonu na stadionu u Upton Parku te će se ovog ljeta preseliti na novi.

21.3.2016.
15:00
AFP, LINDSEY PARNABY
VOYO logo

Stoga vlasnici kluba imaju ambiciozne planove, a u njih spadaju pojačanja kojim bi West Ham ostao konkurentan u Premier ligi, ali i u slučaju da izbore plasman u Ligu prvaka. Kako stvari stoje prioritet je napadač, a za sada su se najčešće spominjala tri imena.

Ibrahimović samo san

Najsenzacionalnije je ono ZlatanaIbrahimovića, no Bilić je i sam rekao da je to samo san. Francuski L’Equipe raspisao se pak o tome da je West Ham spreman ponuditi 40 milijuna eura za napadača Lyona AlexandreaLacazettea (24). Prema njima nogometaš je zainteresiran za transfer ovog ljeta, ali je uvijet da moraju osigurati Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije toga talijanski mediji pisli su o interesu West Hama za bosanskohercegovačkog reprezentativca EdinaDžeku te da je on želje trenera Slavena Bilića.

Vijest je prvi objavio Leggo, navodeći da je za reprezentativca BiH, koji trenutno nije u pretjerano dobroj formi, zainteresirano više klubova, ali West Ham ima najbolje šanse da ga uspije dovesti. Međutim, nisu spominjali točan iznos potencijalnog transfera, osim toga da su za njega spremni Romi ponuditi veću svotu novca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko košta?

No, britanska Brentwood Gazetta objavila je da se radi o 25 miljuna eura. Naveli su i da se Roma ne bi željela riješiti napadača nakon samo jedne sezone, ali dodaju kako bi im spomenta cifra mogla promijeniti mišljenje. Džeko, inače, prema Transfermarktu trenutno vrijedi 15 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Slaven Bilić spreman je vratiti bosanskohercegovačkog napadača u Premier ligu i dati mu drugu šansu u Engleskoj", zaključuje Brentwood Gazetta.

Koliko je zapravo Džeko neučinkovit govori podatak da je u 25 prvenstvenih utakmica dao sedam i namjestio četiri gola. Ako se gledaju sva natjecanja u 33 nastupa da je devet golova uz pet asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo