SPREMA SE VRLO OPASAN TRANSFER U DINAMU: / 'Modri wonderkid' na meti velikana koji je zamalo uništio već dva hrvatska talenta

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Mladi reprezentativac i član seniorske momčadi Dinama na meti je talijanskog velikana

15.11.2019.
18:28
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Ako je vjerovati talijanskom Il Messaggeru, još bi jedan mladi Dinamov nogometaš trebao krenuti prema Italiji i to u vrlo ranoj razvojnoj fazi s tek 17 godina na leđima. Naime, mladi reprezentativac i član seniorske momčadi Dinama, Joško Gvardiol, na meti je talijanskog velikana, Rome.

Navodno, kako pišu Talijani, Roma želi mladog stopera dovesti već ove zime, ali cifra se još ne spominje, no dvojimo da bi ona bila mala s obzirom na to da je Gvardiol već označen kao "wonderkid'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gvardiol je rođen 2002. godine i ima tek 17 godina, a trenutno je jedan od najperspektivnijih igrača na svojoj poziciji. To je svakako prepoznao i trener Nenad Bjelica koji ga je već nekoliko puta ove sezone koristio u udarnom sastavu, a mladić mu je to vratio pobjedonosnim pogtkom protiv Intera u 14. kolu Prve HNL.

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Joško Gvardiol

Zamalo uništili dva talenta

Dinamo već dugo ima dobre trgovinske odnose s Romom, ali nažalost rimski je klub u Hrvatskoj na lošem glasu kada je u pitanju razvoj mladih domaćih talenata. Iz Dinama je u Romu već ranije otišao Tin Jedvaj te nešto kasnije Ante Ćorić, ali njih dvojica nikada nisu dobili pravu priliku. Jedvaj je na svu sreću zbrisao u Njemačku gdje je u Leverkusenu i sada Augsburgu izrastao u kvalitetnog braniča, a Ante Ćorić si spašava karijeru na posudbi u Almeriji, u španjolskoj drugoj diviziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne želimo ispasti nametljivi, ali nekako smo, poučeni dosadašnjim razvojem situacija oko Ćorića i Jedvaja, uvjereniji da bi se mladi Gvardiol puno bolje razvio u Dinamu nego u Romi, a ne dvojimo da će Bjelica za njega uskoro naći mjesta u prvoj postavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo