SPREMA SE TRANSFER KOJI ĆE ZATRESTI NOGOMETNI SVIJET: / Ponajbolji igrač svijeta, Mbappe, forsira prelazak u redove europskog velikana

Image
Foto: Profimedia

Parižani na sve moguće načine pokušavaju zadržati mladog Francuza, a čini se kako on svim silama želi napustiti Park prinčeva

10.5.2021.
15:46
Profimedia
VOYO logo

Francuski nogometaš i prema mnogima trenutno najbolji igrač svijeta, Kylian Mbappe, odbio je već četvrtu ponudu produljenja ugovora svog aktualnog kluba PSG-a, što automatski znači da vrlo vjerojatno već ovoga ljeta napušta klub.

Parižani na sve moguće načine pokušavaju zadržati mladog Francuza, a čini se kako on svim silama želi napustiti Park prinčeva i nastaviti karijeru, ni manje ni više, nego u Real Madridu, tvrde tako pojedini španjolski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mbappe je ugovorno vezan za PSG samo do kraja sljedeće sezone, dakle, ulazi uskoro u posljednju godinu ugovora i sada će probati isforsirati klub da ga stavi na transfer-listu kako bi za što razumniju svotu novca mogao napustiti klub. Mbappeov transfer procjenjuje se na više od 200 milijuna eura, neki spominju cifru od 250 milijuna možda i više, a toliko trenutno nema niti jedan klub na svijetu.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe celebrates after scoring a goal during the French L1 football match between Metz (FC Metz) and Paris Saint-Germain (PSG) at the Saint Symphorien stadium in Longeville-lès-Metz, on April 24, 2021.,Image: 607643457, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Kada bi Mbappe dospio na transfer-listu cijena bi mu ipak malo pala, ali teško da bi išla ispod 160 milijuna eura na koliko ga procjenjuje Transfermarkt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Parižanima je kakva takva utjeha to što su nekako pridobili Neymara da potpiše novi ugovor, a mediji tvrde kako nemaju namjeru odustati ni od Mbappea te da će mu poslati novu ponudu.

S druge strane, Real Madrid je svakako zainteresiran za Mbappea, ali nema namjeru davati rekordne svote novca za njega niti žele ispasti negativci koji nagovaraju Mbappea na prelazak, jer imaju relativno dobre trgovinske odnose s PSG-om pa ih ne žele pokvariti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo