SPORTSKI DIREKTOR EINTRACHTA ŽESTOKO UDARIO PO BAYERNU ZBOG KOVAČA: / 'To je neprofesionalno'

Image
Foto: AFP

Fredi Bobic poštuje odluku Kovača, ali bio je razočaran zbog nekih stvari

13.4.2018.
16:20
AFP
VOYO logo

Bivši kapetan i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije i aktualni trener Eintrachta iz Frankfurta 46-godišnji Niko Kovač od iduće će sezoni biti trener Bayerna s kojim je dogovorio trogodišnju suradnju, od 1. srpnja do 30. lipnja 2021. godine, objavio je u petak minhenski klub.

OGLASIO SE I NIKO KOVAČ: ‘Bayern me jučer kontaktirao, odmah smo se sve dogovorili’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportski direktor Eintrachta Fredi Bobic, iako je izjavio da poštuje odluku svojeg trenera, razočaran je zbog toga kako se Bayern ponašao kod ovog transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Informacija je došla iz Münchena...

"Iznenadilo nas je jer smo u fazi kada nam stižu važne utakmice. Tajming nije bio dobar. I činjenica da je informacija sinoć izašla u javnost iz Münchena, a ne Frankfurta je neprofesionalna i pokazuje nedostatak poštovanja. Bayern je bio sebičan. Samo su razmišljali o onome što će biti dobro za njih, a ne Frankfurt. Igramo protiv Leverkusena, Schalkea u Kupu i treba nam mir, a sada govorimo o nečemu drugome", rekao je Bobic na press konferenciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LEGENDARNI HEYNCKES ODUŠEVLJEN IZBOROM NASLJEDNIKA: ‘Ovaj posao mu je bio suđen, Bayern je donio sjajnu odluku’

Eintracht se trenutačno nalazi na petom mjestu Bundeslige, bori se nastup u Ligi prvaka i Europskog ligi sljedeće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo