SPLIT SLUŽBENO KANDIDIRAO ŠIMIĆA: / Zadrani također podržali Darija, Pletikosa opovrgava da Šuker ima 14 potpisa

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Nogometni savez Zadarske županije podržao je u ponedjeljak Darija Šimića kao kandidata za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza.

4.12.2017.
19:40
Dino Stanin/PIXSELL
VOYO logo

Skupština Nogometnog saveza Splitsko-dalmatinske županije istaknula je u ponedjeljak Darija Šimića kao svoga kandidata za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza (HNS). Sa 184 glasa 'za' i dva suzdržana Šimić je tako i nominiran za prvog čovjeka HNS-a, ali to i dalje ne znači da će biti službeni kandiadt na izbornoj skupštini HNS-a, 22. prosinca.

Image
NET.HR OTKRIVA: /

Plenković i HDZ okrenuli leđa Šukeru? Savezi razmišljaju o povlačenju podrške brendu

Image
NET.HR OTKRIVA: /

Plenković i HDZ okrenuli leđa Šukeru? Savezi razmišljaju o povlačenju podrške brendu

I Dubrovnik za Šimića?

Naime, kao što smo već pisali, svatko tko se želi kandidirati za prvog čovjeka HNS-a mora skupiti podršku čak devet županijskih saveza, točnije jedan ga mora službeno nominirati, a još osam mu dati potpise potpore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šimić je, dakle, dobio nominaciju od Splićana, a podršku mu je u ponedjeljak dao i Nogometni savez Zadarske županije. No, to je još uvijek premalo, nekadašnjem Vatrenom nedostaje još sedam potpisa podrške.

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Dario Šimić

Dalmatinski portal navodi da bi u utorak Izvršni odbor NS Županije dubrovačko-neretvanske također trebao dati podršku Šimiću nakon čega će mu nedostajati još šest potpisa. Iako dio medija nagađa da aktualni predsjednik HNS-a Davor Šuker već ima 14 potpisa, čime bi automatski izbacio Šimića iz utrke, Stipe Pletikosa tvrdi da to nije istina. Bivši golman hrvatske reprezentacije je član Šimićeva stožera, a u ponedjeljak se obratio skupštinarima NS Splitsko-dalmatinske županije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Želimo nogomet vratiti hrvatskom narodu'

"Prvo bih htio ispričati kolegu Šimića koji je večeras u Gospiću, Goran Vlaović i Mario Stanić su u Vinkovcima i Vukovaru. Želimo da ljudi saslušaju naš program kojim želimo promijeniti puno stvari. Već smo naglasili da želimo nogomet vratiti hrvatskom narodu, unaprijediti infrastrukturu i otvorenost prema svima vama. Odmah bih želio demantirati spekulacije da je Šuker već skupio 14 potpisa županijskih saveza", istaknuo je Pletikosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo