SPEKTAKULARNA UTAKMICA NA DRUGOM KRAJU SVIJETA: / Igralo čak osam Hrvata!

Image

U četvrtak u Sydneyju se odigrala revijalna utakmica između legendi Liverpoola i australske reprezentacije (4:0), a čak osam Hrvata se našlo u sastavima obje momčadi.

7.1.2016.
11:30
VOYO logo

Većina od njih očekivano igra za Australiju, čak sedam Hrvata - Željko Kalac, Ned Zelić, Jason Čulina, Josip Skoko, David Zdrilić, Tony Vidmar i Ante Miličić. S druge strane terena, za legende slavnog engleskog kluba zaigrao je - Igor Bišćan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool je pozvao na revijalnu utakmicu i dinamovca koji je proveo četiri i pol godine na Anfieldu. Od prosinca 2000. do ljeta 2005. danas 37-godišnji Bišćan je nosio dres Liverpoola i može se pohvaliti s osvojenom Ligom prvaka. U čudesnom preokretu nad Milanom (4:3) nije zaigrao, bio je na klupi, ali je jedan od rijetkih Hrvata koji su osvojili Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Sydneyju je tako zaigrao uz legende poput Iana Rusha, Robbieja Fowlera, Brucea Grobbelaara ali i igrača iz njegove generacije poput Stevena Gerrarda, Luisa Garcije, Jamieja Carraghera i brojnih drugih. Bišćan je zaigrao od 46. minute, ušao je umjesto Henchoza.

http://dai.ly/x3l5vpm

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na terenu se najviše iskazao Luis Garcia, zabio je prva dva gola Liverpoola, na 3:0 je povisio stari majstor - Ian Rush, dok je četvrti gol zabio John Aldridge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo