SPEKTAKL NA PARKU PRINČEVA BEZ GLEDATELJA: /

Pariška policija donijela radikalnu odluku, PSG sada čeka još teži posao

Image
Foto: Profimedia

Prema posljednjim podacima, u Francuskoj je 1126 zaraženih koronavirusom

9.3.2020.
13:13
Profimedia
VOYO logo

Uzvratna utakmica osmine finala nogometne Lige prvaka između Paris SG-a i Borussije iz Dortmunda koja je na programu u srijedu od 21 sat na Parku prinčeva igrat će se bez gledatelja zbog epidemije koronavirusa, objavila je pariška policija.

"U skladu s mjerama koje je u nedjelju navečer donijelo vijeće za obranu, odlučili smo kako će se utakmica PSG - Borussia igrati bez gledatelja", objavila je pariška policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz francuskog prvaka objavili su kako su zaprimili obavijest policije.

"Navijači i vlasnici sezonskih ulaznica uskoro će biti upoznati s načinom na koji ćemo im nadoknaditi troškove u ovom slučaju", objavio je PSG. U prvoj utakmici igranoj u Dortmundu Borussia je bila bolja sa 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, Patrik Stollarz / AFP

Dortmund's Norwegian forward Erling Braut Haaland celebrates after scoring during the German first division Bundesliga football match Werder Bremen vs BVB Borussia Dortmund, in Bremen, northern Germany on February 22, 2020., Image: 500300428, License: Rights-managed, Restrictions: DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO, Model Release: no, Credit line: Patrik Stollarz / AFP / Profimedia

Proteklog vikenda PSG nije igrao prvenstveni susret na gostovanju kod Strasbourga zbog mogućeg širenja koronavirusa.

Prema posljednjim podacima, u Francuskoj je 1126 zaraženih koronavirusom, a 19 osoba je preminulo.

Susret PSG - Borussia četvrti je dvoboj eurokupova koji će se ovoga tjedna igrati bez gledatelja. Još prošloga je tjedna objavljeno kako će u utorak Valencia i Atalanta svoj uzvratni dvoboj osmine finala Lige prvaka igrat na praznom stadionu, a bez gledatelja će se igrati i prve utakmice osmine finala Europske lige Inter - Getafe te Olympiacos - Wolverhampton Wanderers.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo