SPEKTAKL U REŽIJI MESSIJA I SUAREZA: / Barcelona je u osam minuta 'pomela' Sevillu

Image

U velikom derbiju 30. kola španjolske Primere, Barcelona je "sredila" Sevillu u samo osam minuta, gosti su u od 25. do 33. primili čak tri gola na Camp Nou.

5.4.2017.
20:25
VOYO logo

Lionel Messi bio je dvostruki strijelac i asistent za Luisa Suareza, koji je također Messiju uzvratio jednim dodavanjem za gol.

Rakitić požutio i preskače Malagu

Ivan Rakitić igrao je do 80. minuti kad ga je zamijenio Alena. Hrvatski reprezentativac dobio je i žuti karton dvije minute ranije. Bio je to njegov peti žuti karton, što znači da će propustiti gostovanje kod Malage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ciljao je Raketa tu kaznu, na kraju "požutio" zbog potezanja N'Zonzija.

Sjajne Suarezove "škarice"

Rakitić je u 25. minuti pokrenuo akciju iz koje je Barcelona stigla do vodstva. Lionel Messi se sjurio po desnoj strani u kazneni prostor i ubacio prema Luisu Suarezu koji je škaricama svladao Sevillina vratara Rica. Školski je Suarez pokazao kako se izvodi jedan od najatraktivnijih udaraca u nogometu. Prebacio je vratara Seville Rica i doveo Katalonce u vodstvo u 25. minuti

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već tri minute kasnije, Barcelona je udvostručila vodstvo, ovaj put je Messi bio strijelac, a Suarez asistent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sevilla je potopljena u 33. minuti, kad je ponovno zabio argentinski "čarobnjak". Sevilla mu je, očito, omiljena "žrtva", protiv ove momčadi zabio je 29 golova, više nego protiv ijedne druge.

Messi je u zadnjih šest utakmica na Camp Nou zabio čak deset golova...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona na vrhu, Real igra kasnije

Ovom je pobjedom Barcelona privremeno zasjela na vrh ljestvice sa 69 bodova, jednim više od drugoplasiranog Real Madrida koji ima dvije utakmice manje. Atletico Madrid je treći sa 61 bodom, a Sevilla je četvrta sa 58 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo