SPASIO IH JE OD ISPADANJA I NAPRAVIO ČUDO, ALI IPAK JE DOBIO OTKAZ: / Toplak više nije trener Varaždina, vodit će ih legendarni dvojac

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Otkaz je nastupio nakon 1:0 poraza u Gradskom vrtu, iako je Toplakova momčad itekako namučila ekipu Nenada Bjelice

7.12.2020.
10:04
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Pretposljednja momčad Prve HNL, Varaždin, odlučio je smijeniti trenera Samira Toplaka nakon deset mjeseci vodstva. Toplak je bio Varaždinov čudotvorac, spasio je klub od sigurnog ispadanja u Drugu HNL prošle sezone, skalpirao je brojne favorite poput Dinama i Hajduka, ali na koncu je ipak smijenjen.

Otkaz je nastupio nakon 1:0 poraza u Gradskom vrtu, iako je Toplakova momčad itekako namučila ekipu Nenada Bjelice i ovi su jedva uspjeli upisati pobjedu. Umjesto Toplaka, momčad će sada voditi legendarni varaždinski dvojac Dario Jertec i Zoran Kastel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

02.11.2019., Stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski telekom Prva liga, 14. kolo, GNK Dinamo - NK Inter Zapresic. Samir Toplak , Nenad Bjelica Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Priopćenje kluba prenosimo u cijelosti.

"Varaždin se trenutno nalazi na pretposljednjem mjestu HT Prve lige, s jednakim brojem bodova kao i posljednjeplasirana Istra 1961 koja ima dvije utakmice zaostatka. U zadnjih 10 utakmica, ekipa Varaždina ostvarila je osam poraza te dva neriješena ishoda te od mogućih 30 bodova uzela tek 2 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do daljnjega – ekipu će zajednički voditi Dario Jertec i Zoran Kastel, a prva sljedeća utakmica na rasporedu je u subotu – 12.12.2020. protiv HNK Hajduk na domaćem terenu.

Gospodinu Toplaku zahvaljujemo na svemu što je napravio za prvu ekipu Varaždina kao i na sačuvanju prvoligaškog statusa prethodne sezone te mu želimo puno sreće u nastavku trenerske karijere."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo