SPAŠAVA KARIJERU: / Bivši Vatreni na meti klubova iz Engleske i Italije

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Ivan Strinić je u siječnju ove godine prešao iz ukrajinskog Dnjipra u Napoli, ali to se nije pokazalo dobrim potezom. Na San Paolu dobiva vrlo malo prilika, a ispao je i iz hrvatske reprezentacije.

17.11.2015.
17:01
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Talijanski portal Calciomercato piše da je Inter tijekom ljeta pokazao zanimanje za 28-godišnjeg lijevog beka, ali Napoli je navodno tražio čak 15 milijuna eura što je, sasvim logično, ohladilo Nerazzurre. U međuvremenu je počela nova sezona u kojoj Strinić nije upisao još nijedan nastup u Seriji A, pa je za očekivati da će u zimskom prijelaznom roku potražiti novu sredinu.

Za Hrvatsku igrao 33 puta

Spomenuti portal navodi da je sada za hrvatskog nogometaša zainteresirana Sampdoria koja je navodno već uspostavila kontakt s igračevim agentom Tončijem Martićem. Glavna prepreka transferu zasad je želja Sampdorije da Strinića dovede na posudbu, dok Napoli inzistira na prodaji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Calciomercato u svome izvještaju dodaje i da je Martić viđen u Londonu na pregovorima s predstavnicima Southamptona koji bi također voljeli vidjeti Strinića u svojim redovima.

Dodajmo za kraj da je Strinić dosad ubilježio 33 nastupa za hrvatsku reprezentaciju, a posljednji je put dres nacionalne momčadi nosio u rujnu prošle godine u prijateljskoj utakmici protiv Cipra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo