Nikad kraja: Španjolci u Splitu vrebali Luku Modrića

Novinar AS-a Marco Ruiz stigao je u Split kako bi u stopu pratio Luku Modrića.

15.8.2012.
10:37
VOYO logo

"Jedva čekam da ponovno zaigram. Uzbuđen sam", kazao je Modrić, prema tvrdnji AS-a, tijekom razgovora s hrvatskim izbornikom.

Luka je, podsjećamo, posljednji put igrao 18. lipnja protiv Španjolske na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini. Očekuje se da će mu ove srijede (20.30 sati) Štimac dati priliku u jednom poluvremenu prijateljske utakmice protiv Švicarske na Poljudu. Hrvatski izbornik, piše madridski dnevnik, nije spokojan jer poljudski travnjak nije u najboljem stanju, pa je rizik od ozljede prilično velik. No, Modrić bi ipak trebao zaigrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski nogometaš već nekoliko tjedana trenira sam u Tottenhamovom kampu u Chigwellu. Posljedica je to njegove izražene želje za napuštanjem londonskog kluba i selidbom u Real Madrid koji se još uvijek sa Spursima nadmudruje oko odštete za 26-godišnjeg veznjaka.

Španjolski novinari su, stoga, u velikom broju stigli u Split kako bi pokušali izvući bilo kakvu riječ od Modrića, no u tome nemaju uspjeha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Modrića je u utorak posjetio rođak u hotelu, a popodne je išao u centar Splita gdje je dijelio autograme. AS mu je ponovno prišao kako bi saznao kako se osjeća, ali Modrić je dobro istreniran: pogled u zemlju, zatvorena usta i čekanje'', zaključuje Ruiz članak o svojoj splitskoj pustolovini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo