Ovo nije normalno! Platili mu 12 milijuna eura za liječnički pregled

Gareth Bale je napokon stigao u Madrid, gdje je predstavljen kao novi igrač Reala, a Velšanin je 'usput' zaradio oko 12 milijuna eura samo zbog pravog odabira klinike za liječnički pregled.

2.9.2013.
14:28
VOYO logo

U najveći nogometni posao u povijesti uključili su se i medicinari, pa je tako, tvrdi Metro, španjolska klinika Sanitas Garethu Baleu platila oko 12 milijuna eura samo da u njoj odradi liječnički pregled prije potpisa ugovora s Realom.

Bale je s Kraljevskim klubom potpisao šestogodišnji ugovor, a Velšanin će u Realu zarađivati oko 300 tisuća eura tjedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za mene je san igrati za Real Madrid. Hvala vam svima. Nadam se da mogu klubu pomoći donijeti uspjehe i da možemo osvojiti deseti naslov europskog prvaka", rekao je Bale na predstavljanju na Bernabeuu, uz dodatak na španjolskom:

"Hala Madrid!" (Naprijed Madrid!)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/X2qOhDloy2w

Predsjednik Reala Florentino Perez je na predstavljanju Balea rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gareth je nevjerojatan igrač koji je dva puta izabran za najboljeg igrača Premierlige. Pregovori s Tottenhamom su bili komplicirani i intenzivni, ali želim im zahvaliti što su nam dali priliku da dovedemo ovog sjajnog igrača. Želim naglasiti da je Baleova odlučnost da se priključi Realu bila ključna u ostvarivanju transfera. Gareth je mladi igrač s velikim kvalitetama koji će sad ostvariti svoj san i zaigrati za Real. Prije puno godina mladi je velški dječak imao san nositi Realov dres. Gareth, sada je taj san realnost", poručio je Perez u govoru.

Velšanin Gareth Bale izjavio je prilikom svojeg predstavljanja kao novog člana Real Madrida kako je Cristiano Ronaldo odigrao važnu ulogu pri njegovom transferu iz Tottenhama. "Za mene je Cristiano Ronaldo najbolji svjetski nogometaš. Njegova je prisutnost odigrala važnu ulogu u mojoj odluci da se priključim Realu. Za mene će biti čast igrati uz njega", rekao je Bale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velšanin je upitan tko će sada po njegovom dolasku izvoditi slobodne udarce i jedanaesterce?

"Ronaldo je šef ovdje u Madridu. Vidjet ćemo što će on reći. Ja ne trebam Ronaldu da bi postao najbolji na svijetu, on je to već pokazao".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je Velšanin i kako neće dopustiti da rekorda visina odštete od 100 milijuna eura utječe na njega.

"Visina odštete nije nešto što na mene utječe. To je nešto između Reala i "spursa". Najveći pritisak ovdje je pomoći Realu osvajati trofeje. Želim osvajati naslove ovdje i pomoći klubu da osvoji Ligu prvaka".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoj službeni debi u dresu "kraljevskog kluba" Bale bi mogao imati 13. rujna u ogledu 4. kola Primere na gostovanju kod Villarreala.

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo