NIKAKO DA MU KRENE / Španjolcima se očito nikako ne sviđa ime Luka, bez milosti prema srpskom asu: 'Izgubljen je'

Image
Foto: Profimedia

Kada je prešao iz Eintrachta u Real Madrid za 63 milijuna eura postao je najskuplji srpski nogometaš u povijesti

29.9.2023.
12:11
Profimedia
VOYO logo

Luka Jović prije četiri je godine prešao iz Eintrachta u Real Madrid za 63 milijuna eura te tako postao najskuplji srpski nogometaš u povijesti. Tu titulu držao je sve do prošle zime kada ju je preuzeo Dušan Vlahović koji je za 70 milijuna zamijenio Fiorentinu Juventusom.

Image
NIJE DOBRO /

Budućnost Luke Modrića top tema u Španjolskoj: 'Nije računao da godine ostavljaju trag. Sada ima poziciju kakvu nije mogao ni zamisliti....'

Image
NIJE DOBRO /

Budućnost Luke Modrića top tema u Španjolskoj: 'Nije računao da godine ostavljaju trag. Sada ima poziciju kakvu nije mogao ni zamisliti....'

Drugi najskuplji Srbin u povijesti danas je tek sjena igrača kakav je bio, a u prilog tome govori i njegova cijena na Transfermarktu koja danas iznosi samo osam milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon neuspješne epizode u Realu, prošlu sezonu je proveo u Fiorentini gdje nije bio loš, odigrao je 50 utakmica i zabio 13 golova.

Krajem kolovoza ove godine kao slobodnog igrača ga je doveo Milan, ali prema svemu sudeći, Rossoneri ne računaju previše na njega. Odigrao je samo 38 minuta, Stefano Pioli smatra da 25-godišnji Jović nije dobro fizički pripremljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Jović je izgubljen'

Španjolski AS sada mu je posvetio mu je tekst s naslovom "Jović je izgubljen". Ističu da su u Milanu razmatrali nekoliko opcija, ali da su na kraju "morali prihvatiti dolazak Jovića".

"Gledali su nekoliko opcija da pojačaju poziciju napadača, ali morali su prihvatiti dolazak Srbina. Dolaskom u posljednjem trenutku nije oduševljen Stefano Pioli i to se vidi po minutaži - samo 38 minuta na dvije utakmice. Jović se mora izboriti za mjesto postizanjem golova u prenatrpanoj prednjoj liniji (Giroud, Okafor, Leao, Pulišić, Chukwueze, Romero). Za sada nije pronašao mjesto, bio je izvan momčadi zbog njemu uobičajenih problema s ozljedom. To je još jedna prepreka koja je Jovića spriječila da igra konstantno", naveo je španjolski list i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je dovelo do toga da njegova tržišna vrijednost neprestano pada. Danas je daleko od najviše vrijednosti koju je imao 2019. godine. Tog ljeta je, prema Transfermarktu vrijedio 60 milijuna eura, nakon što je zablistao u Njemačkoj igrajući za Eintracht. Zidan i Real su u njemu vidjeli zamjenu za Benzemu, platili su 63 milijuna, ali od tada je sve krenulo nizbrdo pa sada vrijedi 8 milijuna eura, što je niska početna cjena za dvadesetpetoogodišnjeg napadača koji je reprezentativac".

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14. listopada samo na stream platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo