ŠPANJOLCI ZABRINUTI ZA SVOG DRAGULJA U DINAMOVOM DRESU: /

'Njegovo vrijeme u La Roji moglo bi biti pri kraju'

Image
Foto: Pixsell, Sanjin Strukic/PIXSELL

Španjolski mediji su zabrinuti za budućnost mladog Dinamovog ofenzivnog veznog

2.4.2019.
8:50
Pixsell, Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Budućnost Danija Olma, Dinamovog talentiranog Španjolca, i dalje je upitna – kako na klupskom, tako i na reprezentativnom nivou. Olmo igra za Dinamo od 2014., a u posljednje vrijeme se prometnuo u ponajboljeg igrača HNL-a.

Naravno, njegova sjajna igra u modrom dresu, u domaćem prvenstvu, ali i u Europi, pobudila je interes brojnih europskih klubova koji se bore za njegov potpis. Međutim, jednako je neizvjesno i pitanje Olmove međunarodne karijere. Naime, Dinamov veznjak je skupio 17 nastup za juniorske uzraste Španjolske (U16, U17 i U21), ali je nedavno ispunio uvjete za dobivanjem hrvatskog državljanstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Situacija je komplicirana'

Španjolska Marca tako posvećuje poseban članak tome kako Olma čeka teška odluka te kako ga Zlatko Dalić otvoreno dvori da zaigra za Vatrene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Situacija je komplicirana, budući da je Olmo nastupio na međunarodnom turniru za španjolsku U17 reprezentaciju. Samim time, španjolski nogometni savez će imati pravo glasa", piše Marca.

"Međutim, konačna odluka pripada igraču. Olmo je pozvan od strane Luisa De la Fuentea u španjolsku U21 reprezentaciju, ali njegovo vrijeme s La Rojom moglo bi doći kraju", zaključuju u španjolskom listu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo