BIZARNO / Španjolci tvrde: Realu smeta što se još nije oprostio od reprezentacije, to može odlučiti o ugovoru

Image
Foto: profimedia.ht

Modrić je u Real Madrid stigao 2012. godine iz londonskog Tottenhama i do sada je s Kraljevskim klubm osvojio 22 trofeja, među kojima pet Liga prvaka.

6.3.2023.
23:54
profimedia.ht
VOYO logo

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić razgovara s Real Madridom oko produženja ugovora koji istječe za četiri mjeseca, a dvije strane će donijeti adekvatnu odluku, rekao je prošle subote trener Kraljevskog kluba Carlo Ancelotti, a sada je španjolski AS donio nove informacije o toj situaciji.

"Obnavljanje ugovora s Modrićem ne smatram velikim problemom. On će napraviti što želi. Luka razgovara s klubom. Oni će donijeti najadekvatniju odluku. To meni ne predstavlja problem, a niti klubu niti Modriću", poručio je Ancelotti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko dana kasnije, u ponedjeljak, španjolski AS potvrdio je da u Realu žele produžiti ugovor s 37-godišnjim Modrićem, ali i istaknuo da ljude u klubu jako smeta to što se još uvijek nije oprostio od hrvatske reprezentacije i očito to ne namjerava napraviti tako skoro. Navodno za Vatrene želi igrati i nakon Final Foura Lige nacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo